ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Έτσι βάφεται μόνη της η Kim Kardashian σε λιγότερο από 10'

Η Kim βάφεται μπροστά στον καθρέφτη σε χρόνο dt και το αποτέλεσμα είναι άψογο.

Η Kim Kardashian είναι...

ομολογουμένως το πρόσωπο που διέδωσε το contouring παγκοσμίως και πάνω της στηρίχτηκε μία ολόκληρη βιομηχανία για να επωφεληθεί από την επίδρασή της στο κοινό.

Προφανώς, η Kim δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους, όπως και όλες οι γυναίκες στην οικογένεια. Όταν πρόκειται για δημόσιες εμφανίσεις κι άλλες σε κόκκινα χαλιά, η Kim έχει μαζί της τον προσωπικό της makeup artist.

Προφανώς, ο makeup artist της Kim Kardashian πάει παντού μαζί της αλλά υπάρχουν και εκείνες οι φορές που όντως έχει στη διάθεσή της κάτι λιγότερο από 10' και ο ειδικός δεν είναι κοντά της. Εδώ σε θέλω Kim!

Κι όμως η Kim απέδειξε πρόσφατα ότι μπορεί να τα καταφέρει και μόνη της εξίσου καλά. Σε ένα ταξίδι της πριν λίγες μέρες και με ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή της, η διάσημη περσόνα αποφάσισε να μεταδώσει live στους πιστούς της ακόλουθους το μακιγιάζ που έκανε στον εαυτό της και δεν της πήρε περισσότερο από 10'.

Όπως μπορείς να δεις και μόνη σου στο video, η Kim έκανε ότι χρειάζεται. Δεν παρέλειψε κανένα βήμα και έκανε και contouring. Θα μου πεις, τόσες φορές που το έχει δει να της το κάνουν κάτι δεν θα μάθαινε; Της πιάνει όμως και το χέρι αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: