ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Πώς ζει σήμερα η γυναίκα που γέννησε οκτάδυμα και στράφηκε στο ποpνό

Η διάσημη πλέον «Octomon», είναι μετανιωμένη και αφοσιωμένη στα παιδιά της

Η Nadya Suleman- τώρα τη λένε Natalie- έγινε διάσημη λόγω των οκτάδυμών της και...

τη μετέπειτα στροφή της στη «pοζ» καριέρα.

Για ένα διάστημα χάθηκε από τη δημοσιότητα και τώρα επιστρέφει, εντελώς μεταμορφωμένη, μετανιωμένη για την «pοζ» εποχή της ζωής της και έτοιμη, αφού έπιασε πάτο, να ξανασηκωθεί.

Όπως αποκαλύπτει στη Daily Mail, νιώθει ντροπή για τη δουλειά που έκανε ως celebrity porn star και στρίπερ, για να τα βγάλει πέρα.

Έφτασε μάλιστα να σιχαίνεται τόσο τον εαυτό της που κατέληξε να «ναρκώνεται» με συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Η 41χρονη πίστεψε πως θα πέθαινε από υπερβολική δόση αν δεν κατάφερνε να αλλάξει πορεία στη ζωή της το 2013 και να αφήσει πίσω της τις μέρες ως «Octomom».

Σήμερα θέλει να τραβήξει μια κόκκινη γραμμή με το παρελθόν της και να δείξει πώς ζει με τα 7χρονα πλέον παιδιά της.

Η Suleman ήταν στο προσκήνιο το 2009 όταν έγινε γνωστό πως μέσω εξωσωματικής έμεινε έγκυος σε οκτάδυμα ενώ είχε ήδη έξι παιδιά και ήταν άνεργη.

Εκείνη αποκαλύπτει πως ήθελε μόνο ένα παιδί ακόμα και πως δέχθηκε να γίνει εμφύτευση 12 εμβρύων από τους γιατρούς που της έλεγαν πως τα περισσότερα δεν θα κατάφερναν να επιβιώσουν.

Το αποτέλεσμα ήταν να αποκτήσει… οκτάδυμα.
Αγωνιζόμενη να τα βγάλει πέρα και να φροντίσει τα 14 παιδιά της, η Suleman κατέληξε να γυρίζει «pοζ» ταινία και φωτογραφίσεις προκειμένου να μην καταλήξει η πολυμελής οικογένειά της στο δρόμο.

Στη σύντομη «καριέρα» της ως ηθοποιός pοζ ταινιών κατάφερε να κατακτήσει και τέσσερα βραβεία Adult Video Network (AVN).

Η δουλειά αυτή όμως την έκανε να νιώθει κενή και αηδιασμένη με τον εαυτό της.

«Ό,τι έκανα ήταν για να βγάλω λεφτά για την οικογένειά μου», τονίζει, «όλοι νομίζουν πως λάμβανα ένα σωρό δωρεές αλλά δεν είναι έτσι, τα έκαναν όλα μόνη μου και τα πλήρωνα όλα μόνη μου. Ήμουν Octomom για τέσσερα χρόνια. Τα τελευταία δύο ήταν πολύ σκοτεινά, είχα πορεία πολύ σκοτεινή και καταστροφική», αφηγείται.

Έτσι κατέληξε να κάνει «τοξικές», όπως τις χαρακτηρίζει, επιλογές επειδή δεν είχε άλλες με την «ταμπέλα» της Octomom.

«Εκμεταλλεύτηκα τον εαυτό μου, έχασα τον άνθρωπο μέσα μου με το ποpνό και το stripping. Ήμουν τόσο απελπισμένη και θα μέναμε άστεγοι κι έτσι αντί να εκθέσω τα παιδιά μου στην κάμερα αποφάσισα να εκθέσω τον εαυτό μου…», συνεχίζει.

Όπως εξηγεί έκανε όντως κάποιες πλαστικές αλλά δεν πλήρωσε καμία με τα χρήματα της πρόνοιας, όπως κατηγορήθηκε. Τις περισσότερες τις πλήρωσαν οι «χορηγοί» της που είχαν ήδη κλείσει τις πρώτες τις φωτογραφίσεις μετά.

Παράλληλα με τις προσωπικές της δυσκολίες η 41χρονη βίωσε την απώλεια της μητέρας της και τον εθισμό του πατέρα της ενώ έχει ακόμα μεγαλύτερη έγνοια για δύο από τα παιδιά της που αντιμετωπίζουν το φάσμα του αυτισμού με το ένα να μην είναι καθόλου λειτουργικό.

Η ίδια έχει και πολύ έντονους πόνους στην πλάτη λόγω της εγκυμοσύνης των οκτάδυμων και οι γιατροί λένε πως είναι θαύμα που μπορεί ακόμα και περπατά.

«Έμεινα δυνατή για τα παιδιά μου. Ξέρουν τι έκανα ως Octomom, τους λέω την αλήθεια. Τους είπα πως έκανα πράγματα πολύ άσχημα και ντροπιαστικά και μου λένε ‘εντάξει μαμά, σε αγαπάμε ούτως ή άλλως και πάντα θα σε αγαπάμε’»

Πλέον η Nadya ελπίζει ο κόσμος να αλλάξει γνώμη για εκείνη και να δει πως είναι μια σκληρά εργαζόμενη μητέρα αφοσιωμένη στην ανατροφή των παιδιών της. «Θέλω εκείνη η φρικτή, απαίσια περσόνα της Octomom να είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Κανείς δεν τη μισεί περισσότερο από μένα», καταλήγει.












Δεν υπάρχουν σχόλια: