ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΣΟΚ! Δείτε στη φωτό πως θα είναι η Θεσσαλονίκη σε 10 χρόνια!

Η φωτογραφία είναι όντως εντυπωσιακή. 
Δείχνει συγκεκριμένο τμήμα του κέντρου της πόλης. Από την παραλία της Θεσσαλονίκης στο Λευκό Πύργο κι από εκεί…
στον πύργο του ΟΤΕ. Πρόκειται για προϊόν φωτομοντάζ που
δημιούργησε ο γνωστό ραδιοφωνικός παραγωγός Αντώνης Βλαβογελάκης, ο οποίος ξεχωρίζει για το χιούμορ του.

Ο ίδιος περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γεννήθηκε η φωτογραφία. Διαβάστε:

«Χάζευα το βαρετό, για τα δεδομένα του Νοέμβρη, ηλιοβασίλεμα και είπα να ανακατέψω λίγο τον κυριακάτικο πολτό στο μυαλό μου με ένα ερώτημα. Που έτυχε να είναι αυτό: Πώς μπορεί να εξελιχθεί αυτή η πόλη σε δέκα χρόνια, που ενδεχομένως θα έχει περάσει η κρίση; Έβαλα λοιπόν τον Υπερυπολογιστή μου να τρέξει ένα τυχαίο σενάριο και έβγαλε αυτό:

Η πόλη, μαζί με τον θερμαϊκό, τα νερά τα ψάρια, τα προφυλακτικά, τα απόβλητα κλπ μετανάστευσαν μαζικά προς κάποια κατεύθυνση, την οποία δε μου διευκρίνησε ο Υπερυπολογιστής!

Το απότέλεσμα, λέει, με πιθανότητες περίπου 1:250.000.000.000.001 θα είναι αυτό, μια Κοιλάδα των Μνημείων στα χρώματα μάλιστα αυτής στις Ηνωμένες Πολιτείες! Ψάχνοντας από καθαρά επιστημονικό ενδιαφέρον το πώς κατέληξε σε αυτή την πιθανότητα ο Υπερυπολογιστής μου, είδα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και έλαβε υπόψιν του σοβαρές παραμέτρους όπως:

Ο Κοινός παράγοντας της λέξης: ΚΩΛΟκατάσταση με το COLOrado, όπου βρίσκεται το σκηνικό. Ακόμη, ο παρονομαστής του κλάσματος των πιθανοτήτων είναι το ελληνικό χρέος, μεταφρασμένο σε νέες δραχμές! (Το”1″ στο τέλος του αριθμού, είναι ο επιπλέον τόκος, 3 msec μετά τη στιγμή του υπολογισμού του αριθμού!)»

Δεν υπάρχουν σχόλια: