ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Μπάχαλο στην έφεση της Καλαμαριάς – Αναβολή για τις 19 Οκτωβρίου

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η διαδικασία έφεσης που κατέθεσε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς κατά της υπ’ αρίθμου 211/2016 απόφασης της...
πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία ως γνωστόν ο Απόλλωνας έχασε τους τρεις βαθμούς από την νίκη κόντρα στον Βατόλακκο και άλλους μείον τρεις ως τιμωρία για την χρησιμοποίηση υπεράριθμων ποδοσφαιριστών στην σύνθεσή του.

Στην έδρα, βρέθηκαν ο κ. Σκουτέρης Δημήτριος, ο κ. Βλάχος Φώτιος, η κ. Γεωργούλια Κωνσταντίνα, ο κ. Δεμέστιχας Κωνσταντίνος και η κ. Κουμουτσού Ευδοκία, ενώ χρέη γραμματίας από πλευράς ομοσπονδίας εκτέλεσε η κ. Βεατρίκη Χρυσικοπούλου.

Η διαδικασία η οποία ουσιαστικά οδήγησε σε αναβολή, κράτησε παραδόξως παραπάνω από μισή (!) ώρα. Αιτία διαφωνίας από πλευράς δικαστών ήταν ο τρόπος με τον οποίο προσκομίστηκε το έγγραφο της έφεσης από πλευράς Απόλλωνα και το οποίο κατά γενική ομολογία των παρευρισκομένων ήταν τόσο πρόχειρο ώστε να κινδυνεύει άμεσα η έφεση να απορριφθεί εξ’ αρχής ως απαράδεκτη.

Ακολούθησε ένα μπάχαλο με τις δύο πλευρές να προσπαθούν (δικαστές και σωματεία) να προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα που προέκυψαν από τα λανθασμένα έγγραφα, κάτι που θα δημιουργούσε εξ’ ορισμού προβλήματα στην απόφαση, αλλά και σε μία πιθανή μετάθεση αποφάσεων στο διαιτητικό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πλευρά του Απόλλων Καλαμαριάς παρουσιάστηκε με πρόθεση την αναβολή της υπόθεσης, ωστόσο πρέπει να πούμε ότι δεν ήταν ούτε ο κ. Καϊμακάμης, ούτε οι δυο εξ’ αρχής δικηγόροι που είχαν εκπροσωπήσει σε πρώτο βαθμό τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Απέναντι στον κ. Λίβα, που ήταν παρών για την Δόξα Δράμας και στο πρώτο βαθμό, αλλά και τώρα, εμφανίστηκε η συνεργάτης του κ. Καϊμακάμη, Δόξα Τσαγκαράκη.

Το Πάμε Μπάλα και ο Γιάννης Μαυρόπουλος ήταν παρών σε όλη την διαδικασία των διαβουλεύσεων και της τελικής απόφασης, η οποία σημειώνουμε και πάλι βγήκε με δυσκολία, καθώς υπάρχουν πολλά κενά στον κώδικα ποινικής δικονομίας, με αποτέλεσμα τον ορισμό εκ νέου της συζήτησης την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και πάλι στις 17.00.


Δεν υπάρχουν σχόλια: