ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Διαιτητής: "Δώσε μου 25 εκ. για να σπρώξω την ΑΕΚ"!

Απίστευτο και άγνωστο παρασκήνιο με φιλοΑΕΚτζή ρέφερι που δε δίστασε να ζητήσει ένα υπέρογκο ποσό για να "βοηθήσει" την Ένωση να κερδίσει αγώνα! Θα τρίβετε τα μάτια σας!


Ο Αλέξης Κούγιας θυμήθηκε το περιβόητο πέναλτι τού Γιώργου Σπανέα, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, πριν από περίπου 20 χρόνια, το οποίο για πολλούς είχε στερήσει τότε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, στην τελευταία σεζόν τού Ντούσαν Μπάγεβιτς στην Ένωση, πριν ο Σερβοέλληνας τεχνικός αποχωρήσει για τον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά, οι Κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να είχαν κατακτήσει εκείνον τον τίτλο, αν ο τότε πρόεδρος τής ομάδας είχε δεχθεί την άκρως δελεαστική πρόταση διαιτητή, ο οποίος ήταν πρόθυμος να βοηθήσει την ΑΕΚ σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, αν αμειβόταν με το αστρονομικό ποσό των 25 εκατομμυρίων δραχμών!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο ο Ευάγγελος Μίχος στη στήλη του στο Goal, η άγνωστη ιστορία αφορά έναν φιλοΑΕΚτζή ρέφερι, ο οποίος προσφέρθηκε να τελειώσει την καριέρα του με αυτό το ποσό, για να εκτεθεί ανεπανόρθωτα σε ένα δύσκολο ματς για την Ένωση που θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό εκείνο το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο παιχνίδι δε στήθηκε ποτέ, καθώς το τότε αφεντικό τής ΑΕΚ, ο έντιμος Μιχάλης Τροχανάς, αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα στον διαιτητή, με αποτέλεσμα η Ένωση τελικά να γκελάρει και να μείνει πίσω στη μάχη τού τίτλου...

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: