ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Κόλλησε το πέος του για 4 μέρες σε μπουκάλι και του το έκοψαν! Δείτε τι απίστευτο συνέβη

Το ανδρισμό του αναγκάστηκε να θυσιάσει ένας άντρας εξαιτίας των περίεργων ορέξεών του.

Ο 50χρονος, ο οποίος δεν είχε...

σύζυγο ή κοπέλα, κατέφυγε σε ένα μπουκάλι για να καταλαγιάσει τις σεξουαλικές του ανάγκες με αποτέλεσμα να κολλήσει το πέος του και μετά από τέσσερις ημέρες (!) να καταφύγει σε νοσοκομείο, όπου το ακρωτηρίασαν!

Μετά; από από αυτό το διάστημα που απέφευγε να ζητήσει βοήθεια, το μόριό του έγινε μαύρο και άρχισε να σαπίζει με αποτέλεσμα όταν το είδαν οι γιατροί να μην έχουν άλλη επιλογή από το να το αφαιρέσουν.

Ο Δρ. Ντένις Χιρίνος, ο ουρολόγος που έκανε την επέμβαση είπε: «Είναι σίγουρα μια παράξενη περίπτωση, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν αλλά δεν παύει να είναι περίεργο. 

Είχαμε έναν 50χρονο ασθενή, ο οποίος επειδή δεν είχε σύζυγο ή κοπέλα, ήθελε να ανακουφίσει την σεξουαλική του απόγνωση. Έτσι έβαλε το πέος του σε ένα μπουκάλι, κάτι που προκάλεσε τη νέκρωση του μορίου. Όταν ήλθε σε μας μετά από τέσσερις ημέρες έπρεπε να το ακρωτηριάσουμε όλο γιατί ήταν τελείως νεκρό. 

Όταν βάζει το πέος σου σε ένα μπουκάλι, προκαλείται στένωση στα αγγεία του και μέσα σε τέσσερις ώρες μπορεί να το χάσεις. Πρόκειται για μια αμήχανη επείγουσα κατάσταση. Το πρόβλημα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν ότι δεν έλαβε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα εγκαίρως και αυτό προκάλεσε την σήψη στο πέος και την τελική νέκρωσή του. Δεν υπήρχε άλλη λύση από τον ακρωτηριασμό».

Ο χειρουργός κατάφερε να επανατοποθετήσει την ουρήθρα ώστε να είναι σε θέση να ουρήσει, όμως δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να κάνει σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: