ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Πανικός στην Αθήνα από την ιερόδουλη με Aids - Ελέγχονται άλλοι 500 παράνομοι οίκοι ανοχής!

Τον τρόμο έχει σκορπίσει στον ανδρικό πληθυσμό η υπόθεση με την 22χρονη Ρωσίδα που μετέφερε τον ιό του Aids σε ανυποψίαστους άνδρες ενώ γνώριζε ότι...
ήταν φορέας.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή η ιερόδουλος κρίθηκε προφυλακιστέα και οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι άνοιξε και πάλι ο παράνομος οίκος ανοχής παρά το γεγονός πως οι αρχές τον έχουν σφραγίσει 7 φορές, τελευταία φορά την περασμένη Παρασκευή.

Ήδη το ΚΕΕΛΠΝΟ δέχτηκε κοντά στα 700 τηλεφωνήματα τα τελευταία 24ωρα από τότε δηλαδή που η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Και το τραγικό είναι ότι τουλάχιστον 15 άνδρες συνευρέθηκαν μαζί της χωρίς προφύλαξη ενώ τρεις που είχαν κάνει σεξ μαζί της τις τελευταίες 48 ώρες έχουν ξεκινήσει ειδική θεραπεία προκειμένου να ανακόψουν την πορεία του ιού στο αίμα τους.

Μετά την τραγική αυτή υπόθεση στο στόχαστρο του ΚΕΕΛΠΝΟ μπαίνουν τώρα όλοι οι παράνομοι οίκοι ανοχής που κατά τον υπουργό Υγείας φθάνουν τουλάχιστον τους 500 στην Αθήνα καθώς μόλις 7 έχουν άδεια.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι στους παράνομους οίκους απασχολούνται συνήθως και λαθρομετανάστριες ιερόδουλες οι οποίες και δεν ελέγχονται υγειονομικά.

Οι κίνδυνοι και από τις άλλες παράνομες ιερόδουλες είναι δεκάδες γι αυτό και το ΚΕΕΛΠΝΟ εντείνει τους ελέγχους του προκειμένου να εντοπισθούν όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Μετά και τις αποκαλύψεις αυτές δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι ειδικοί κατέγραψαν τον τελευταίο χρόνο αύξηση 1000% του Aids από τις παράνομες ιερόδουλες που ζουν στη χώρα μας.

Την ίδια στιγμή ο σύλλογος οροθετικών Ελλάδος, "η θετική φωνή", διαμαρτύρεται έντονα για την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της ρωσίδας ιερόδουλου και μιλάει για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του ιατρικού απορρήτου. Μεταξύ άλλων αναφέρει η ανακοίνωση:

"Η άνευ προηγουμένου ρατσιστική πρωτοβουλία των ελληνικών αρχών ανατροφοδότησε πλήθος δημοσιευμάτων διαπόμπευσης της εν λόγου οροθετικής γυναίκας, δημοσιοποιώντας μια σειρά προσωπικών της δεδομένων, στιγματίζοντας την ίδια, σπιλώνοντας όλα τα οροθετικά άτομα και αμαυρώνοντας την εικόνα της χώρας μας, που μετά από αυτό παύει να θεωρείται ένα σύγχρονο, ευνομούμενο και ανθρώπινο κράτος.

Ο καταστροφικός χειρισμός της υπόθεσης τόσο από την Ελληνική Αστυνομία, όσο και από το Υπουργείο Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ καταπατά οποιαδήποτε έννοια ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και εκτρέφει μια κουλτούρα διακρίσεων όχι μόνο εναντίον των οροθετικών ατόμων, αλλά και εναντίον ειδικών ευπαθών ομάδων του πληθυσμού όπως μετανάστριες, ιερόδουλες γυναίκες κτλ.

Θα θέλαμε επίσης εδώ να επισημάνουμε ότι η σεξουαλική αγωγή και ο ασφαλής τρόπος σεξουαλικής επαφής είναι κάτι που επαφίεται σε όλους τους συμμετέχοντες σε μια σεξουαλική πράξη και η αμέλεια γύρω από τη μη χρήση προφυλακτικού βαραίνει κυρίως τους πελάτες των οίκων ανοχής, αφού είναι ευρέως γνωστό ότι η απαίτηση για τη μη χρήση μέσων προστασίας συνήθως προβάλλεται από τους άνδρες πελάτες των ιεροδούλων γυναικών ως προαπαιτούμενο για τη συνεύρεση τους. " καταλήγει η ανακοίνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: