ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

BINTEO ΣΟΚ – Νεαρός αυτοκτόνησε ζωντανά στο Facebook επειδή τον χώρισε η κοπέλα του

Αυτή είναι η τραγική στιγμή ένας πληγωμένος άντρας αυτοπυροβολήθηκε ζωντανά στο Facebook. Στο συγκλονιστικό βίντεο ο Erdogan Ceren, από την Τουρκία,...
κρατά ένα κυνηγετικό όπλο στο στήθος του, ενώ απευθύνεται στην κάμερα και, μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια, βάζει τέλος στη ζωή του…

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 22χρονος προηγουμένως είχε αναφέρει στους θεατές της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ότι η φίλη του τον είχε χωρίσει και για το λόγο αυτό σκοπεύει να αυτοκτονήσει. . «Κανείς δεν με πίστευε όταν έλεγα ότι θα δώσω τέλος στη ζωή μου. Κοιτάξτε λοιπόν», λέει ο νεαρός πιέζοντας το όπλο στο στήθος του και έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη.

Προς στιγμήν, το όπλο παθαίνει εμπλοκή, αναβάλλοντας για λίγες στιγμές τα σχέδια του 22χρονου. Ωστόσο, στη συνέχεια του σοκαριστικού βίντεο ο Erdogan Ceren διορθώνει την θέση της κάμερας, στοχεύει ξανά και πυροβολεί.

Σύμφωνα με τον τουρκικό ιστότοπο bugunun haberi, οι συγγενείς του άτυχου νεαρού άκουσαν τον πυροβολισμό και έσπευσαν να δουν τι συνέβη. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο νεαρός Erdogan Ceren συνήθιζε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στη σχέση του και το τελευταίο διάστημα οι αναρτήσεις του γίνονταν όλο και πιο «σκοτεινές» και μελαγχολικές.
Λίγες ημέρες πριν την αυτοκτονία του είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα ότι αισθάνεται «διαλυμένος» από τον χωρισμό του, τον οποίο είχε παρομοιάσει ως «αργό θάνατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: