ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Χαμός σε Χασάπικο στη Θεσσαλονίκη!! Τον ΤΣΑΚΩΣΕ η Ερωμένη του με άλλη και βγήκαν μαχαίρια!!

Κρίση έχουμε και είναι κάποια επαγγέλματα που έχουν μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο.

Έτσι ο 55αρης Κρεοπώλης,...

παντρεμένος κιόλας, δεν άφηνε ευκαιρία να πάει χαμένη…

Για 2-3 κιλά κρέας που έδινε σε κάποιες κυρίες της γειτονιάς καλοπερνούσε.

Είχε όμως και μια σταθερή ερωμένη για αρκετά χρόνια, που της έλεγε ότι θα παρατήσει την γυναίκα του και θα ζήσουν μαζί πλέον τον έρωτά τους. Εκείνη για τους γνωστούς λόγους δεν πήγαινε τακτικά από το μαγαζί. Πριν δύο ημέρες όμως είπε να περάσει την ώρα που θα έκλεινε το κατάστημα ο καλός της. Να πάρει και μερικά κρεατάκια για το σπίτι και μετά να πάνε την βολτούλα τους.

Ο κακομοίρης όμως δεν το ήξερε, και είχε φροντίσει να αφήσει για τελευταία πελάτισσα μια 35αρα γειτόνισσα για να της δώσει το δωράκι της αλλά και να περάσουν μαζί ένα μισάωρο ευτυχίας.

Την ώρα λοιπόν που είχαν πάει πίσω στο εργαστήριο, άρχισε να χτυπάει η πόρτα του καταστήματος. Εκείνος δεν άνοιγε και ξαφνικά έλαβε στο κινητό του ένα απειλητικό μήνυμα. Για να μην γίνει ρεζίλι σε όλη την γειτονιά αναγκάστηκε και άνοιξε….

Έγινε ο κακός χαμός… Η μία να τραβάει τα μαλλιά της άλλης, ο χασάπης να προσπαθεί να τις χωρίσει και στο τέλος και οι δυο γυναίκες μαζί να βαράνε τον χασάπη!!

Την επόμενη ημέρα έφτασε στα αυτιά της καημένης της γυναίκας του. Δεύτερος γύρος μάχης μέσα στο χασάπικο και η γειτονιά ακόμη βουίζει…

Εδώ και δύο ημέρες το κατάστημα είναι κλειστό. Δεν γνωρίζουμε ποιο το τέλος αλλά λογικά δεν θα είναι και τόσο ευχάριστο!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: