ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

“Για τη Μακεδονία” - Ο Αντώνης Σάλος τραγουδάει το νέο του κομμάτι

ΣΑΛΟΣ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....!!!!
Ο Αντώνης Σάλος τραγουδάει το νέο του κομμάτι με τίτλο “Για τη Μακεδονία”...


Όντας ένας άνθρωπος που έζησε τα μεγάλα συλλαλητήρια για το θέμα της Μακεδονίας όταν πρωτοξεκινούσε η ιστορία, τότε ως μαθητής συμμετείχε στα συλλαλητήρια. Τότε ξεκίνησε και η επιθυμία να γραφτεί ένα κομμάτι που θα εκφράζει το μέσο Έλληνα και το τι θα ήθελε να πει για το θέμα παραέξω.. Τι θα ήθελε να πει ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας και όχι οι “μεγάλοι” πολιτικοί που εξυπηρετούν συμφέροντα..
Λίγα χρόνια αργότερα το κομμάτι είχε γραφτεί, αλλά μάλλον το ίδιο περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να βγει..

Ο Αντώνης πριν 4 χρόνια φεύγει μετανάστης στη Γερμανία με την οικογένεια του προσπαθώντας να ζήσει ευπρεπώς την οικογένεια του..
Μια μέρα σκαλίζοντας τα πράγματα του εκεί στη Γερμανία και αναπολώντας τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη πέφτουν στα χέρια του οι στίχοι. Μιλάει για αυτό το τραγούδι με κάποιους φίλους του και η ιδέα να το κάνει παραγωγή ξανανάβει. Σε μικρό χρονικό διάστημα βρίσκονται οι άνθρωποι και το τραγούδι πέρνει μορφή. Απο τις πρώτες μέρες το κομμάτι ακούγεται σε πολλές παρέες των Ελλήνων της Γερμανίας και το αγκαλιάζει μεγάλο κομμάτι της ομογένειας.
Ο Αντώνης ερχόμενος για διακοπές στην Ελλάδα για να δει συγγενείς και φίλους παρουσιάζει το τραγούδι του και σε κάποιους φίλους και το τραγούδι σιγά σιγά αποκτά και φανατικούς ακροατές..
Ο ίδιος ο δημιουργός λέει πως με απλά λόγια λέει αυτό που θα ήθελε να πει στον κόσμο για το θέμα της Μακεδονίας και κυρίως στους πολιτικούς μας που δεν δείχνουν να σέβονται αυτό το θέμα και γενικότερα την ιστορία μας.

Καλή σας ακρόαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: