ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Αίσχος: Φροντιστής βίασε ανάπηρη γυναίκα με εγκεφαλική βλάβη!

Στη σύλληψη ενός 24χρονου φροντιστή ως υπόπτου για τον βιασμό γυναίκας με ειδικές ανάγκες σε κέντρο φροντίδας ασθενών με...
εγκεφαλικές βλάβες προχώρησαν οι αρχές.
Ο νεαρός έγινε αντιληπτός τη νύχτα μέσα στο δωμάτιο της γυναίκας από συνάδελφό του και οι υπεύθυνοι τον απέλυσαν μετά την καταγγελία. Ο 24χρονος ήταν φροντιστής σε κέντρο φροντίδας στο Brighton όπου φιλοξενούνται 31 ενήλικες με εγκεφαλικές βλάβες και ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει πως είχε περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν προσληφθεί.

Παραμένει ελεύθερος με εγγύηση μέχρι και σήμερα, με την αστυνομία να διερευνά το περιστατικό που έλαβε χώρα στις 12 Ιουνίου. Ο ιδιοκτήτης του κέντρου φροντίδας Raphael Medical Centre υποστήριξε ότι είχαν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι για τον 24χρονο και δεν είχε προκύψει τίποτα κακό.

«Οι ερευνητές από το Brighton Safeguarding Investigations Unit εξετάζουν την καταγγελία για βιασμό στο Swanborough House στις 12 Ιουνίου. Ένας 24χρονος έχει συλληφθεί ως ύποπτος βιασμού και παραμένει ελεύθερος με εγγύηση ενώ συνεχίζονται οι έρευνες», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Sussex.

athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: