ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Παπανικολάου από το ΔΣ του ΠΥΡΣΟΥ Γρεβενών


 
Η ανακοίνωση του Χρήστου Παπανικολάου έχει ως εξής:
Αγαπητά μέλη και φίλοι του Φας Γρεβενων ο Πυρσός. Μαυτό μου το μήνυμα θέλω να δηλώσω την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ μου από το Δ.Σ. του συλλόγου. 

Για λόγους ηθικούς και για διαφορά απόψεων ως προς την λειτουργία την οργάνωση του συλλόγου. Ήμουν αντίθετος στις εκατέρωθεν αλλαγές προπονητών το τελευταίο διάστημα και σε αυτό δεν εισακούστηκα ποτέ. Ακόμα και χθες την τελευταία ημέρα της θητείας μου στην ομάδα ο πρόεδρος της ομάδας Ντοβατζιδης Κωνσταντίνος διαπραγματευόταν παίκτες και προπονητές χωρίς τη δίκη μου συγκατάθεση και παρουσία. Θεωρώ πως το όραμα που είχαμε χάθηκε…
Εύχομαι και ελπίζω αυτοι που θα ασχοληθούν με την οργάνωση της Ακαδημίας να δείξουν τον απαραίτητο ζήλο για να κάνουνε το όνειρο των φίλων του πυρσού και το δικό μου πραγματικότητα. Ελπίζω να γιγαντωθεί ο ΠΥΡΣΟΣ μέσα από τα σπλάχνα του.

Θα συνεχίσω να υπηρετώ την ομάδα από την κερκίδα. Από εκεί που δεν έφυγα και δεν θα φύγω ποτέ. Σαν απλός φίλαθλος του ΠΥΡΣΟΥ. Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας υγεία πάνω απ´ όλα και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα τα καταφέρουν. Πίστεψα και θα συνεχίζω να πιστεύω σ´ αυτά τα παιδιά!!! 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: