ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! «Αγόρι – Θεός» Γεννήθηκε μωρό με οχτώ άκρα! Συγκλονισμένη η κοινωνία της Ινδίας!

Ένα μωρό που γεννήθηκε με τέσσερα χέρια και τέσσερα πόδια προκαλεί πανικό στους δρόμους του Baruipur της ανατολικής Ινδίας, αφού οι ντόπιοι πιστεύουν ότι...
πρόκειται για τη μετενσάρκωση ενός θεού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα defencenet.gr, το αγοράκι ονομάστηκε «Αγόρι – Θεός», επειδή τα πολλαπλά άκρα είναι χαρακτηριστικό των ινδικών θεοτήτων και άνθρωποι ταξιδεύουν από όλη την πολιτεία για να δουν τον παιδί. Η τοπική αστυνομία παραπονιέται ότι δυσκολεύεται να ελέγξει το πλήθος, καθώς εκατοντάδες κλαίνε στο δρόμο και ζητούν να μπουν στο νοσοκομείο.

Η Chukka Rao, ετών 67, η οποία ζει σε ένα γειτονικό χωριό εξηγεί: «Όταν πρωτο ακούσαμε για το Αγόρι-Θεό ήμασταν ελαφρώς σκεπτικοί. Αλλά ήρθαμε να δούμε το παιδί γιατί μας κίνησαν την περιέργεια όσα μας έλεγαν φίλοι και γνωστοί. Όταν τελικά είδαμε τη φωτογραφία του παιδιού καταλάβαμε ότι πρόκειται για θαύμα».

Ένας αστυνομικός δήλωσε ότι «πρόκειται για ένα μωρό-τέρας και είναι κρίμα, δεν υπάρχει τίποτα το θεϊκό επάνω του. Αλλά το πλήθος έχει τρελαθεί και επιμένει να δει το παιδί. Εκατοντάδες κλαίνε στους δρόμους, άλλοι προσεύχονται και κατασκηνώνουν εδώ απ’ έξω. Κάποιοι πιστεύουν πως πρόκειται για σημάδι ότι έρχεται το τέλος του χρόνου. Δεν έχω δει τίποτα παρόμοιο σε όλη μου την καριέρα».

Μέλος της οικογένειας του παιδιού πρόσθεσε: «Είναι κατανοητό το ότι υπάρχει τόσος ενθουσιασμός για αυτό. Είναι φυσικό οι άνθρωποι να θέλουν να δουν το Αγόρι-Θεό από κοντά».

Οι γιατροί ωστόσο εξηγούν πως τα επιπλέον άκρα του μωρού οφείλονται σε υπανάπτυξη διδύμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: