ΣΙΝΕ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ vs Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ - Μιχάλης Αλεξιάδης: Ιδιαίτεροι δεσμοί με Νάουσα!

Την ομάδα με την οποία διέπρεψε ως ποδοσφαιριστής, θα αντιμετωπίσει σήμερα ο τεχνικός της ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου.

Μία από τις πλέον συμπαθείς επαρχιακές ομάδες...

των προηγούμενων δεκαετιών υπήρξε η Νάουσα, που έφτασε να αγωνίζεται μέχρι και στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής τη σεζόν 1993-1994. Βασικό στέλεχος της ομάδας εκείνης ήταν ο Μιχάλης Αλεξιάδης, ο οποίος σήμερα το απόγευμα (16:00) θα τεθεί αντιμέτωπός της από τη θέση του προπονητή. 

Ο 50χρονος τεχνικός θα δώσει οδηγίες στην ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου με την ελπίδα ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει το πρώτο -εντός αγωνιστικού χώρου- τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου. Ωστόσο, από συναισθηματικής άποψης τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τον ίδιο, ο οποίος θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα με τη φανέλα της οποίας έγραψε ιστορία.

«Με συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί με τη Νάουσα. Έζησα πολύ όμορφες στιγμές με την ομάδα, πέρασα πολύ όμορφα χρόνια. Υπάρχει ένας σεβασμός προς της ομάδα και τους ανθρώπους της Nάουσας» σχολίασε αρχικά, για να συνεχίσει: «Είναι ένα παιχνίδι που εμείς θα το αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα και πειθαρχία γιατί μέλημά μας είναι να παίρνουμε ό,τι μπορούμε και να κατορθώσουμε να μείνουμε στην κατηγορία, που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος».

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Αλεξιάδης σημείωσε: «Είναι σημαντικό για ένα χωριό των 200 ατόμων, να έχει μία ομάδα που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική και να παίζει με τέτοιες ιστορικές ομάδες, όπως είναι η Νάουσα, η Καβάλα, η Καλαμαριά, η Δόξα Δράμας. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, για να αντεπεξέλθουμε σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Προσωπικά εγώ, περιμένω να λυθούν κάποια διοικητικά προβλήματα για να μπορεί να γίνει πιο εύκολο το έργο μας».



Δημήτρης Θεοδώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: