ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Τί έκανε η πεθερά, όταν ο παραλίγο γαμπρός της, το έσκασε πριν το γάμο;

Την περασμένη Δευτέρα, η Κάρι Ντουέιν δέχτηκε τηλεφώνημα από την συντετριμμένη κόρη της Κουίν, επειδή ο αρραβωνιαστικός της...
μετάνιωσε και ακύρωσε το γάμο. Αφού πρώτα την παρηγόρησε, η Κάρι πήρε κάποιες αποφάσεις. Το μεγάλο χρηματικό ποσό των 35.000 δολαρίων είχε ήδη καταβληθεί και ήταν πολύ αργά για ακυρώσουν οτιδήποτε. Τότε σκέφτηκε πως υπήρχαν μόνο δύο έξοδα του γάμου που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, έστω και με διαφορετικό τρόπο. Ο χώρος της δεξίωσης και το φαγητό.

Η Κάρι αποφάσισε να καλέσει άστεγους συνανθρώπους της στον όμορφο χώρο της δεξίωσης στο Σακραμέντο Citizen Hotel για να απολαύσουν τη γιορτή τεσσάρων αστέρων που προοριζόταν για το γάμο και τους καλεσμένους. Οι νέοι της καλεσμένοι σερβιρίστηκαν ορεκτικά, σαλάτες, κουνουπίδι, νιόκι, σολομό και μπριζόλες.

“Όταν περνάς μια δύσκολη στιγμή αδυνατείς να κάνεις κάτι όμορφο για την οικογένειά σου και έτσι αυτό ήταν πραγματική ευλογία», δήλωσε ο Ρασάντ Αμπντουλάχ, που πήγε με τη γυναίκα του και τα πέντε τους παιδιά.

Για την πρώην μέλλουσα νύφη, το να παραβρεθεί ήταν πάρα πολύ οδυνηρό, αλλά η Κάρι ήταν ευτυχής που μπορούσε να βγει κάτι θετικό από μια πραγματικά δυσάρεστη κατάσταση. “Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη για την κόρη μου, αλλά αν μπορεί να βγει κάτι θετικό από όλο αυτό, θα το κάνω», είπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: