ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Παντρεμένη καθηγήτρια πιάστηκε να κάνει σeξ με ανήλικους μαθητές της στην τάξη!

Το περιστατικό συνέβη στο Σικάγο των ΗΠΑ

Όλα ξεκίνησαν όταν η 29χρονη June Kendall άρχισε να...

στέλνει αθώα μηνύματα προς τους δύο μαθητές της στο snapchat. Μόνο που σιγά-σιγά τα μηνύματα αυτά άρχισαν να αποκτούν όλο και πιο προσωπικό χαρακτήρα μέχρι που η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

Η σεξουαλική όρεξη της παντρεμένης εκπαιδευτικού βρήκε διέξοδο στους δύο ανήλικους μαθητές της, καθώς μετά τα πρώτα "αθώα" μηνύματα στο snapchat, τα διαδέχθηκαν οι προκλητικές φωτογραφίες της που αναστάτωσαν τους δύο 17χρονους. Σε έναν από τους δύο έφτασε σε σημείο να του ζητήσει ευθέως να κάνουν σεξ όπως αναφέρεται στην δικογραφία-καταπέλτη.

Τελικά κάποια μέρα του Σεπτεμβρίου η June Kendall, κλειδώθηκε σε ένα δωματιάκι δίπλα στην τάξη όπου δίδασκε, ξεκινώντας ερωτικά παιχνίδια με το ένα από τα ανήλικα αγόρια! Η συνάντηση αυτή επαναλήφθηκε και την επόμενη εβδομάδα, αφού είχε προηγηθεί η ανταλλαγή σεξουαλικού περιεχομένου μηνυμάτων.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που τους είδε, έφυγαν από την τάξη μετά από διάστημα περίπου 25 λεπτών. Ωστόσο, σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, λίγο αργότερα το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και με τον άλλον 17χρονο στην ίδια τάξη.

Ωστόσο τα πράγματα πήραν δυσάρεστη τροπή καθώς ο αυτόπτης μάρτυρας εξιστόρισε τα όσα είδε στις αρχές με αποτέλεσμα να κληθούν επιτόπου αστυνομικοί για να ερευνήσουν τα περιστατικά. Κατά τη διάρκεια της έρευνας καθένα από τα δύο αγόρια αποκάλυψε όσα ήξερε και αυτό ήταν η αρχή του τέλους.

Η 29χρονη καθηγήτρια βρίσκεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες σεξουαλικής αποπλάνησης και εκμετάλλευσης ανηλίκων μαθητών και έχει πλέον τεθεί διαθεσιμότητα. Παρόλα αυτά τόσο ο σύζυγός της, όσο και ο πατέρας της στέκονται στο πλευρό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: