ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο κούκλος γιατρός που χώρισε Ηλιάδη-Γκέντσογλου (photos)

H είδηση του χωρισμού τους για άλλους έσκασε σαν βόμωα και για άλλους (τους καλά γνωρίζοντες) ήταν απλά θέμα χρόνου. Η Αγγελική Ηλιάδη και...
ο Σάββας Γκέντσογλου έριξαν αυλαία στην τετράχρονη σχέση τους με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στην Κροατία εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και την τραγουδίστρια να βρίσκεται ήδη σε άλλη αγκαλιά.

Πριν λίγες μέρες δημοσιεύματα ήθελαν την Αγγελική να έχει υποκύψει στο έντονο φλεέρτ ενός γιατρού από την Κρήτη. Πρόκειται για τον 33χρονο γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη, όπως αναφέρει το ciao, ο οποίος προέρχεται από ισχυρή οικογένεια της Κρήτης, έχει σπουδάσει στην Ελβετία και πρόσφατα ενημέρωσε τους φίλους του στο Facebook πως είναι σε σχέση. Ο συγκεκριμένος γιατρός λατρεύει να κινείται στον χώρο της λεγόμενης showbiz, ενώ τελευταία ήταν σε σχέση με το μοντέλο Άρτεμης Αστεριάδη.
Με την Αγγελική γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες και το ενδιαφέρον του γυναικολόγου για εκείνη ήταν ακαριαίο. Αν και στην αρχή ήταν επιφυλακτική, μετά το επίμονο φλερτ του άρχισε σιγά σιγά να λύνεται. Εκείνος ως γνωστός ιππότης, τη βομβάρδισε με λουλούδια, με τη χημεία τους να δένει από την πρώτη στιγμή.
Όπως αναφέρει πάντως το ciao ο χωρισμός της Αγγελικής με τον Σάββα μετά από πολλούς καβγάδες και εντάσεις είναι οριστικός.

youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: