ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Γιατί τρώμε τόσο καιρό με λάθος τρόπο την πίτσα; [video]

Κι αφού στο αιώνιο δίλημμα σουβλάκι ή πίτσα, ανέδειξες νικητή την ιταλική αλμυρή λιχουδιά, ήρθε η ώρα να μας πεις πώς την καταβροχθίζεις:
Από την κορυφή του τριγώνου και καταλήγεις στο ζυμάρι ή από το ξεροψημένο ζυμάρι και καταλήγεις στην κορυφή;

Αν πάλι χρησιμοποιείς μαχαιροπίρουνο σαν τον Donald Trump, τα λόγια είναι περιττά και η ντροπή όλη δική σου.

Κι αφού στο αιώνιο δίλημμα σουβλάκι ή πίτσα, ανέδειξες νικητή την ιταλική αλμυρή λιχουδιά, ήρθε η ώρα να μας πεις πώς την καταβροχθίζεις: Από την κορυφή του τριγώνου και καταλήγεις στο ζυμάρι ή από το ξεροψημένο ζυμάρι και καταλήγεις στην κορυφή; Αν πάλι χρησιμοποιείς μαχαιροπίρουνο σαν τον Donald Trump, τα λόγια είναι περιττά και η ντροπή όλη δική σου.

Όποιον κι από τους παραπάνω τρόπους λοιπόν ακολουθείς για να φας την πίτσα σου, ένας ειδικός έρχεται να σου πει τώρα ότι είναι εντελώς μα εντελώς λανθασμένος.

Ο Daniel Young, που μαθήτευσε στο πλευρό του γκουρού της πίτσας, του Ναπολιτάνου σεφ Enzo Coccia, υποστηρίζει ότι ο σωστός τρόπος για να απολαμβάνεις στο μέγιστο την πίτσα είναι να την τρως σαν... κρέπα.

Δηλαδή, να τη διπλώνεις στα δύο σαν πορτοφόλι και μετά να φέρνεις τη μία άκρη στην άλλη. Έτσι, όπως ακριβώς τη σερβίρουν στους δρόμους της Νάπολη, ώστε να προστατεύονται τα υλικά από το να πέσουν κάτω και κάθε μπουκιά να αποτελεί μία έκρηξη γεύσης στο στόμα σου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το σωστό καταβρόχθισμα της αγαπημένης σου πίτσας στο βίντεο που ακολουθεί.

Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: