ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Αποκαλύψεις- σοκ για τον θάνατο της 16χρονης που πήγε σε Αλβανό οδοντίατρο

Μια νέα γνωμάτευση από τεχνικό σύμβουλο ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της 16χρονης έπειτα από επίσκεψη σε οδοντίατρο στους...
Αγίους Σαράντα, που είχε συγκλονίσει πριν από δύο χρόνια την κοινή γνώμη.

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso", συνεχίζει τον αγώνα προκειμένου να διαλευκάνει τον θάνατο της 16χρονης κόρης του, καθώς δεν έχει πειστεί από την αρχική ιατροδικαστική έκθεση που είχε δείξει πως η 16χρονη ξεψύχησε από παθολογικά αίτια. Σύμφωνα με τη γνωμάτευση του ειδικού ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη, «από τη σορό της ανήλικης έλειπαν συγκεκριμένα όργανα, όπως η βάση της γλώσσας, η επιγλωττίδα, η τραχεία και ο λάρυγγας, τα οποία θα καταδείκνυαν ενδεχόμενη προσπάθεια διασωλήνωσής της». 

Το πιο περίεργο όμως είναι ότι χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος αλλά και ούτε κάποιο ιατροδικαστικό πρωτόκολλο, δεν βρέθηκε η μήτρα της 16χρονης. 
Η καρδιά δεν είχε διανοιχθεί, παρόλο που το πόρισμα από την νεκροτομή της 16ης Νοεμβρίου 2014 ανέφερε ότι ήταν φυσιολογική. Ωστόσο επιστράφηκε στη σορό, αντίθετα με τη μήτρα, τον εγκέφαλο και τα άλλα όργανα.

«Σε λίγες μέρες κλείνουν δύο χρόνια από την ημέρα που το κορίτσι αυτό βρήκε αιφνίδιο θάνατο και έχοντας εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, παλεύουμε να φωτιστεί κάθε σκοτεινή πλευρά για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου της νεαρής κοπέλας» δήλωσε στην Espresso η δικηγόρος του πατέρα, Γιάννα Παναγοπούλου. 

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: