ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Κωστής Πολύζος: Η ετυμηγορία της Εισαγγελέως για τους 2 κατηγορουμένους – «Καταπέλτης» η Εισαγγελέας κάτω από τα χειροκροτήματα του κόσμου!

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων των δύο κατηγορουμένων, η Εισαγγελέας συνέχισε με την ετυμηγορία της, η οποία ήταν...
καταπέλτης απέναντι σε μητέρα και πατριό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR.

Δείτε την ετυμηγορία:

«Στην υπόθεση ελλείπουν αποτυπωτικά στοιχεία για τους κατηγορουμένους. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν μπορεί να οδηγήσει σε συμπεράσματα για το πως έχασε τη ζωή του το θύμα. Δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις, όμως το πρώτο στοιχείο είναι το χωράφι όπου βρέθηκε το πτώμα και αυτό ανήκει στην οικογένεια του θύματος. Επίσης, η καθυστέρηση να δηλωθεί στις έρευνες. Οι κατηγορούμενοι επέλεξαν να απαντούν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και μόνο. Η αδιαφορία τους και οι καταθέσεις των Αστυνομικών είναι ένα αδιάσειστο στοιχείο. Τους ενδιέφερε μόνο οι άμυνά τους. Δεν ενδιαφέρθηκαν να δουν που βρέθηκε το πτώμα του γιου τους. Επίσης υπάρχουν πολλές αντιφάσεις κυρίως στις τηλεφωνικές συνομιλίες κάτι το οποίο αποτελεί σοβαρή ένδειξη, επίσης. Η επικοινωνία με την σπιτονοικοκυρά ήταν προσχηματική.

Η κατάθεση της σπιτονοικοκυράς ότι είδε τον πατριό να φεύγει αλλά και τα ψευδή για τις συνομιλίες είναι αδιάσειστο στοιχείο που δηλώνει πως οι δυο τους σκότωσαν τον Κωστή Πολύζο και τον έθαψαν σε δυσπρόσιτο σημείο για να φαγωθεί από τα ζώα!

Ο πατριός δεν αποδεικνύεται ότι ήταν στην Ελευσίνα! Βρέθηκε στη Σιάτιστα για να σκοτώσει μαζι με τη σύζυγό του τον Κωστή Πολύζο!

Ζητώ από το Δικαστήριο να μη ξεχαστεί ότι το θύμα σκοτώθηκε από τη μητέρα του η οποία είναι χειρότερη από τη Μήδεια!

Προτείνω την ενοχή τους για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση»

Τον λόγο πήρε ο συνήγορος υπεράσπισης.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR


Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατριού του Κωστή Πολύζου: «Δεν έχουμε κάνει εμεις το φόνο»

Λεπτό προς λεπτό η κατάθεση του πατριού του Κωστή Πολύζου:

-Ξεκινά με την περιγραφή της βραδιάς εκείνης, χωρίς πολλές λεπτομέρειες ή κάτι σημαντικό.

-H αστυνομία μας απαγόρευσε να βγούμε από το σπίτι τις πρώτες μέρες. Μας προέτρεψαν να μην πάμε στη Νικολούλη

-Από τη στιγμή που βρέθηκε ο Κωστής, η Νικολούλη άρχισε να μας στοχοποιεί. Δεν ξέρω γιατί, Κάναμε την καταγγελία στο ΕΣΡ

-Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η λάσπη

-Ο Κωστής ήταν είναι και θα συνεχίσει να είναι ένα παιδί που το μεγάλωσα και προσπάθησα να του στήσω ένα μέλλον…

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

-Αν θεωρείται ως άνεργος ο Κωστης…είχε την εταιρία στο ονομά του. Η επιχείρηση με τα χωματουργικά ήταν στο όνομά του και εγώ ουσιαστικά ήμουν υπάλληλος…

-Δεχθήκαμε επίθεση από τον τότε Α.Δ. Κοζάνης λες και δεν ξέρει τι συνέβαινε με τα φορτηγά…μας είπε πως δεν ειναι δυνατόν να το οδηγεί κάποιος χωρίς δίπλωμα…

-Το αγροτικο που πούλησα ήταν μεγάλο και είχα βάλει λεφτά σ’ αυτό. Ήταν για να πάρουμε ένα πιο μικρό για να μας βολεύει για τη μετακίνηση.

-Η κηλίδα αίματος μπορεί να είναι και δικιά μου…εγώ κόπηκα αρκετές φορές, προσπαθώντας να κουμπώσουμε τον μουσαμά. Μπορεί να έχει κοπεί και ο Κωστής. Κρέατα έχομε κουβαλήσει, ζώο όχι…

-To κινητό παρά το ότι έκανα επανεκκίνηση δε δούλευε. Είχε…μουλαρώσει. Εκεί που έμενα δεν εχει σημα. Το μεσημέρι της Παρασκευής μίλησα και με τη γυναικα μου και με τα παιδιά…πήγα στο περίπτερο και πήρα καρτοκινητό. Είπα θα τους πάρω μετά, αλλά κοιμήθηκα…Όπως ξαπλωσα έμεινα εκεί και ξύπνησα το πρωί…έριχνε καρεκλοπόδαρα έξω…δε βγήκα…την άλλη μέρα το κιν….αποφάσισε να δουλέψει, αφού έβγαλα και ξανάβαλα τη μπαταρία μπροστά στη σπιτονοικοκυρά. Το πρόβλημα ήταν παλιό…έβγαζες τη μπαταρία και την ξανάβαζες και ήταν οκ…

-Εγώ δε βρήκα κλήση από τον κύριο Τσ. Ηταν ανοιχτό το τηλ. μου. Θα έπρεπε να μου έρθει μήνυμα ποιοί με πήραν

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ: «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ 15ΩΡΟ ΔΕ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ»: ΑΠΑΝΤΗΣΗ «ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ»

-«Δε μπορω να γνωρίζω γιατί δεν έχει καταγραφεί η κλήση από τον συνάδελφό μου»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: «ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ Ή ΜΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ..ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ»

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΙΝΗΤΩΝ. ΑΣΑΦΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ.

-«Δε μπορώ να θυμηθώ σε ποιόν ανήκε ο αριθμός σε -275…»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:»Σας πήρε τηλεφωνο εκείνο το βραδυ ο μικρός γιος;». ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Εγώ κοιμόμουν…δε με πήρε». ΠΡΟΕΔΡΟΣ; «Τότε γιατί το καταθέτει ο μικρός;» ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Δεν ξέρω…»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: «Ποιός είχε λόγο να αναζητήσει τον Δ.Τσ. στον υπολογιστή πριν την εξαφάνιση;». ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Δεν ξέρω…»

-Για την εύρεση του πτωματος μάθαμε από την κυρία Νικολούλη που πήρε τηλέφωνο τη σύζυγό μου. Εγώ ήμουν στο σπίτι.

-Δεν ξέραμε πως το πτώμα ήταν στο κτήμα. Το μάθαμε μόνο όταν πήρε τον πατέρα μου ο κ. της Ασφάλειας Κοζανης να τον πάει στο κτήμα. Και εκεί τον άφησαν να πάει μέχρι 100μ. από το σημείο.

-Ο αποκλεισμός μας στο σπιτι ήταν από την αστυνομία. Δε μας άφηναν να πάμε ούτε στον κυνηγό.

-«Δε θυμάμαι αν η σύζυγός μας είπε κάπου πως δεν πάμε εκεί για να μην πουν κάτι πως εμείς το κάναμε»

-«Ο μόνος που έλεγε πως δεν τα έχουμε καλά με τον Κωστή ήταν ο Σπύρος Καλαμπούκας»

-«Εγώ τους είχα υποδείξει στους αστυνομικούς ότι το μερος όπου βρέθηκε ο Κωστής ήταν της οικογένειας μας»

-«Μετά την εξαφάνιση του Κωστή είχαμε αφήσει τα 120 μελίσσια στη Χαλκιδικη…είχαν μείνει 20-25…δλδ εκτός της απώλειας του παιδιού, είχαμε και απώλεια εισοδήματος και χάσαμε και τις μέλισσες»

-«Ο Κωστής με φώναζε μπαμπα…»

-«Από τον Σπύρο έχουν ακουστεί πάρα πολλά…δε θέλω να σχολιάσω γιατί λέει όλα αυτά σε βάρος μας»

«Από όσα γνωρίζω δεν υπήρχε κανείς που να ήθελε να μας ενοχοποιήσει…θα επρεπε η Αστυνομία να βρει ποιός το έκανε αυτό..»

-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: «Το ότι το πτωμα βρέθηκε στο κτήμα σας είναι ένα αδιάσειστο στοιχείο…τι κάνατε για να δείτε ποιός το έκανε και να δείξετε στις αρχές προς κάποια κατεύθυνση;» ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Αυτό που θέλαμε να κάνουμε είναι να πείσουμε πως δεν είμαστε εμείς…γιατί και ο Σπύρος είπε στη Νικολούλη για μας…»

-«Η Νικολούλη έχει μεγάλη επιρροή και η αστυνομία μετά τις εκπομπές της ερχόταν και μας έλαγε και έψαχνε διάφορα»

-Δε μπορώ να ξέρω τι συνέβη τελικά..κάποια στιγμή εξέθεσα τις σκέψεις μου και είπαν πως αποπροσανατολίζω τις έρευνες»

«Δεν έχουμε κάνει εμεις το φόνο»

ΕΞΥΠΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ: «ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ Ή ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ;». ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «ΜΑΛΛΟΝ ΉΤΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΆ…ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΧΩΡΕΣΕ ΕΔΩ Ο ΚΩΣΤΗΣ»

-«Προφανώς όποιος το έβαλε εκεί δεν ήξερε πως περνά κόσμος από εκεί»

-Ο κατηγορούμενος αμφισβητεί την κατάθεση της σπιτονοικοκυράς του στη Μαγούλα πως τον είδε να φεύγει την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα και να μην έχει επιστρέψει μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Επιμένει πως γύρισε και ήταν στο σπίτι. «Δεν έφυγα, πήρε τηλ και μίλησα με τη σύζυγο, κοιμήθηκα…ξύπνησα και έριχνε καρεκλοπόδαρα και ξανακοιμήθηκα»

-Εδώ και τόσα χρόνια ψάχουμε να βρούμε τι έγινε και δυστυχώς δεν έχουμε μάθει..όποια και αν είναι η έκβαση θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε…

kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: