ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΕ Λαγκαδά – ΑΕΠ Βατολάκκου 3-0

Πάτησε… γκάζι στο β’ μέρος
Στο «κόλπο» της ανόδου παραμένει… διακριτικά η τρίτη ΑΠΕ Λαγκαδά, που έκανε το...

«δυο στα δυο» με τον Αλέξανδρο Κατικαρίδη, κερδίζοντας 3-0 εντός τους ουραγούς Πόντιους Βατολάκκου και είναι στο «μείον πέντε» από την κορυφή. Βέβαια, οι γηπεδούχοι μέχρι τη συμπλήρωση μιας ώρας τα βρήκαν… σκούρα με τους Γρεβενιώτες, αλλά το τελευταίο ημίωρο ήταν καταιγιστικοί, πετυχαίνοντας τα τρία γκολ. 
Ηγέτης ήταν ο Πλάτων Καρακατσάνης, που άνοιξε το σκορ στο 60΄ με σουτ (ασίστ ο Καραμανλής), ενώ στο 75΄ πέτυχε το 2-0 με πλασέ (πάσα ο Στεφανίδης). 

Το τελικό 3-0 για τους «κυανόλευκους» διαμόρφωσε στο 85΄ με μακρινό σουτ στο… παραθυράκι ο Γιάννης Καραμπάς. 
Η ΑΠΕΛ είχε και δοκάρι στο 43΄ με κεφαλιά του Μπάρμπα και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, με τους Ντούνγκα (15΄), Ξανθόπουλο (25΄), Καρακατσάνη (31΄, 42΄, 72΄), Καρασταύρου (34΄, 47΄), Στεφανίδη (40΄), Πολύζο (80΄) και Μπάρμπα (85΄). 
Ο Λαγκαδάς ζήτησε και πέναλτι στο 2΄, σε χέρι αντιπάλου μετά από προσπάθεια του Στεφανίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Κοτζατίσογλου (35΄) και Τζερεμέ (70΄), έχοντας αποβολή του Νεστορόπουλου, στο 62΄ με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Ψωμόπουλος, Βερνέζης, Δεδονάκης Κ. (ΕΠΣ Καβάλας).

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Αλ. Κατηκαρίδης): Ρίζος, ΚΑΡΑΜΠΑΣ, Πολίτης, Καραμανλής, Μπάρμπας, Παναγιωτούδης, ΚΑΡΑΣΤΑΥΡΟΥ (55΄ Πολύζος), ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ (75΄ Αχαλινόπουλος), ΝΤΟΥΝΓΚΑ (65΄ Κρυστάλλης), ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ, Στεφανίδης.

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤ. (Στ. Κωστογλίδης): ΝΟΜΙΚΟΣ, Γαλαζωνίτης, Σπηλιώτης, Νεστορόπουλος, Τσαγκαλίδης, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, Μπιζιώτας, Ζολώτας (76΄ Ντεμάι), Βογδόπουλος, ΤΖΕΡΕΜΕΣ (80΄ Ζαχαριουδάκης), Κοτζατίσογλου (70΄ Φάμπιο).


Δεν υπάρχουν σχόλια: