ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

4 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΤΗΣ

Πολλές φορές το να επιταχύνεις τις ωθήσεις σου ή να συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο για μεγάλο διάστημα δεν σημαίνει απαραίτητα πως...
θα προσφέρεις στην παρτενέρ σου γρηγορότερο ή καλύτερο οργασμό. Αντίθετα, το να της αποδείξεις πόσο πολύ προσπαθείς να την οδηγήσεις στην ηδονή είναι το κλειδί για να της δώσεις αυτό που θέλει. Ακολουθεί ένας σύντομος οδηγός με 4 τρόπους για να τα καταφέρεις.
  • Η προθέρμανση είναι απαραίτητη. Λένε πως τα προκαταρκτικά ξεκινάνε αμέσως μετά τον τελευταίο της οργασμό. Είναι εξαιρετική ιδέα να της υπενθυμίζεις στο μεσοδιάστημα των ερωτικών σας επαφών τα καλύτερα σημεία από την πιο πρόσφατη σεξουαλική σας επαφή. Ακόμα και ένα sms που θα υπογραμμίζει τις απολαυστικές στιγμές της τελευταίας νύχτας ή θα αναφέρει τα ερωτικά σου σχέδια μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα την ανυπομονησία και τον ενθουσιασμό της για την επόμενη φορά. Με τον τρόπο αυτό θα την έχεις διεγείρει πριν καν την ξανασυναντήσεις και θα έχεις προετοιμάσει το έδαφος με τον καλύτερο τρόπο.

  • Μην ξεχνάς τα προκαταρκτικά. Μπορεί για αρκετούς άνδρες τα προκαταρκτικά να είναι ένα «καταναγκαστικό έργο» που δεν μπορούν να αποφύγουν πριν το κύριο γεγονός της διείσδυσης, όμως αυτό δεν συμβαίνει με τις γυναίκες. Δίνοντας ενέργεια και μεγάλη προσοχή στα προκαταρκτικά, φιλιά, χάδια, στοματικό και ό,τι άλλο βάλει το μυαλό σου, καταφέρνεις να πετύχεις τον γρηγορότερο οργασμό της, όταν στη συνέχεια ξεκινήσει το κυρίως μενού της διείσδυσης.
  • Ερέθισε την κλειτορίδα της. Οι περισσότερες γυναίκες δεν φτάνουν σταθερά σε οργασμό μόνο μέσω της συνουσίας. Εκτός από το πατροπαράδοτο κολπικό σεξ, η κλειτορίδα χρειάζεται έξτρα προσοχή και διέγερση για να την οδηγήσεις στον πολυπόθητο οργασμό. Μη διστάσεις σε καμία στιγμή της ερωτικής πράξης να χρησιμοποιήσεις τα δάκτυλά σου για να διεγείρεις την επίμαχη περιοχή, ενώ καλό είναι στο μενού των στάσεων που θα δοκιμάσετε, να περιλάβετε και ορισμένες οι οποίες βοηθούν στη μεγαλύτερη διέγερση της κλειτορίδας, όπως για παράδειγμα αυτές που την θέλουν τις γυναίκες από πάνω.
  • Πειραματιστείτε με κάποιο γκάτζετ. Η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει σύμμαχό σου! Άφησε κατά μέρος κάθε ταμπού και χρησιμοποίησε οποιοδήποτε ερωτικό βοήθημα, τόσο κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, όσο και του κυρίως πιάτου της διείσδυσης για να τη βοηθήσεις να φτάσει αποτελεσματικότερα στον οργασμό. Με αυτές τις συσκευές σε συνδυασμό με το δικό σου… εργαλείο μπορείς να της προσφέρεις εντονότατες στιγμές απόλαυσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: