ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Ελληνίδα ηθοποιός μας άφησε άφωνους: «Έκανα πολιτικό γάμο και κράτησε 7 λεπτά…»

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αλλάξει πλέον ριζικά την ζωή της. Ζει μόνιμα στο Los Angeles, έχει παντρευτεί τον άντρα της ζωής της και...
περιμένουν σε λίγους μήνες τον καρπό του έρωτά τους. 
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town και την Νάνσυ Φαφούτη αποκάλυψε αν άκουσε κάποιο αρνητικό σχόλιο για την ημίγυμνη φωτογραφία όπου δημοσίευσε, γνωστοποιώντας την εγκυμοσύνη της, ενώ μίλησε και για τον κρυφό γάμο που επέλεξε να κάνει.

«Έκανα πολιτικό γάμο στο Los Angeles σχεδόν πριν από τρία χρόνια. Ήταν ένας γρήγορος γάμος που κράτησε μόλις 7 λεπτά, γιατί για να σχεδιαστεί ο κανονικός ήταν ολόκληρη ιστορία και δεν μπορούσαμε – είχαμε και πολλή δουλειά. Οπότε είπαμε ότι θα το κάνουμε στο μέλλον».

Και συνέχισε επισημαίνοντας: «Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στο να κάνουμε τον κλασικό γάμο και όλοι είχαμε κουραστεί με το πότε θα τον κάνουμε και αν θα τα καταφέρναμε λόγω δουλειάς. Στο τέλος μαζεύονταν περίπου 400 καλεσμένοι και αποκλείονταν εκατοντάδες καλοί φίλοι. Οι γονείς μου είπαν: «Εντάξει, είναι δύσκολο να το οργανώσουμε τώρα, κάνε αυτό και μετά τον κλασικό γάμο».

Δείτε ποια είναι:

Δεν υπάρχουν σχόλια: