ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Απίστευτο! Ξανθιά Ελληνίδα παρουσιάστρια πλακώθηκε στο ξύλο με τον σύντροφό της στον Αργυρό!

Σκηνές απίστευτης ζηλοτυπίας παρακολούθησαν οι θαμώνες στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα.

Η πρόσφατα χωρισμένη ξανθιά παρουσιάστρια, βρέθηκε στο συγκεκριμένο μαγαζί για να διασκεδάσει με την παρέα της. Πού να περίμενε όμως ότι θα έκανε «τσακωτό» τον σύντροφό της με άλλη αιθέρια ύπαρξη;
Το αποτέλεσμα ήταν η όμορφη τηλεπερσόνα να χάσει την ψυχραιμία της και να μην υπολογίζει ότι βρίσκεται σε δημόσιο χώρο και να του επιτεθεί κανονικά, όπως αποκαλύπτει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! (Αν και η συγκεκριμένη έχει κάνει και στο παρελθόν ξανά, τέτοιο δημόσιο καυγά, για άλλον λόγο βέβαια).

Εκείνη λοιπόν τον πλησίασε κι ενώ στην αρχή ξεκατινιάστηκαν με «χοντρούς» χαρακτηρισμούς και προσβολές, δεν σταμάτησε εκεί…Η εντυπωσιακή ξανθιά παρουσιάστρια του επιτέθηκε με κλωτσιές και τσιμπιές, έτοιμη να του βγάλει το κρέας, με αποτέλεσμα να του σκίσει την μπλούζα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων. 


Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους, με φοβερό καυγά και απίστευτες εκφράσεις, με εκείνη να μην ξεκολλάει από πάνω του, έτοιμη να τον «φάει ζωντανό». 
Ο σύντροφος της ωστόσο προσπαθούσε να βγάλει τα χέρια της από πάνω του αλλά μάταια. Ο άγριος τσακωμός έφτασε στο τέλος αφού αναγκάστηκε να απέμβει η παρέα του νεαρού άντρα και να την απομακρύνει από πάνω του, έχοντας η παρουσιάστρια αφήσει τα νύχια της σε όλο του το σώμα! Και το Youweekly.gr φυσικά δεν σταματάει εδώ… 
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, θα έρθει η αποκάλυψη του ονόματα αλλά ΚΑΙ φωτογραφικά ντοκουμέντα από τον καυγά! 

Ποια λέτε να είναι λοιπόν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: