ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Βόλος: Άγριο ξύλο σε κρεοπωλείο - Ο διάλογος του πελάτη με τον χασάπη και οι σκηνές απείρου κάλλους!

Απίθανες καταστάσεις σε κρεοπωλείο του Βόλου. 
Ο πελάτης έπιασε κουβέντα με τον κρεοπώλη, αλλά η γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε...

Σκηνές απείρου κάλλους σε κρεοπωλείο του Βόλου το βράδυ της περασμένης Κυριακής, για φέσι ύψους μόλις 40 ευρώ! Επαγγελματίας και πελάτης, οι οποίοι μάλιστα είναι γνωστοί μεταξύ τους, καθώς είναι γείτονες, δε συμφωνούσαν για το ποσό της οφειλής και όταν ο τελευταίος είπε ότι δεν είχε χρήματα για να πληρώσει, τότε ο κρεοπώλης αλλά και ένας φίλος του, που βρισκόταν στο κατάστημα και άκουγε το διάλογο, άρχισαν να ρίχνουν μπουνιές - κλωτσιές στον πελάτη. Το περιστατικό συνέβη στις 23.00 το βράδυ. Το κρεοπωλείο δεν λειτουργούσε, όμως μέσα ήταν ο ιδιοκτήτης του και ένας φίλος του και κάθονταν. Ο 43χρονος Βολιώτης πέρασε έξω από το κατάστημα, από το οποίο μένει σε κοντινή απόσταση και βλέποντας ότι αυτό είχε κόσμο μπήκε μέσα για να μιλήσει στον επαγγελματία.

Ωστόσο, τα λεπτά που ακολούθησαν ο διάλογος πήρε γρήγορα τη μορφή λογομαχίας και η κόντρα εκτονώθηκε με συμπλοκή. Σύμφωνα με τη μήνυση, ο 43χρονος ισχυριζόταν ότι για τα κρέατα που αγόρασε το προηγούμενο διάστημα είχε οφειλή 10 ευρώ. Ο κρεοπώλης από την άλλη επέμενε ότι το φέσι ήταν 40 ευρώ. Δεν έχω χρήματα, ανταπαντούσε ο πελάτης και τότε ο φίλος του κρεοπώλη άρχισε να φωνάζει «πλήρωσε τον άνθρωπο». Προς στιγμήν επικράτησε μεγάλη ένταση. Ο 43χρονος καταγγέλλει ότι ο φίλος του επαγγελματία άρχισε να τον χτυπά πρώτος.

Ακολούθησε συμπλοκή με μπουνιές – κλωτσιές, η οποία έγινε αντιληπτή από τους περιοίκους, οι οποίοι τρομαγμένοι κάλεσαν σε βοήθεια την Αστυνομία. Αστυνομικοί της Τμήματος Βόλου κατέφθασαν άμεσα στο σημείο. Σύμφωνα με πάντοτε με τη μήνυση, ο 43χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς χτύπησε στο πρόσωπό του. Αν και δεν είχε διάθεση να κινηθεί νομικά, όπως φέρεται να δήλωσε, τελικά χθες το πρωί άλλαξε γνώμη και όταν αποχώρησε από το Αχιλλοπούλειο, αποφάσισε να απευθυνθεί στην Αστυνομία.

Αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου συνέλαβαν τους δύο κατηγορούμενους χθες το πρωί και τους οδήγησαν στο Αυτόφωρο. Ωστόσο, η Εισαγγελία Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση. Η δικογραφία της υπόθεσης ανατέθηκε στον Πταισματοδίκη Βόλου για να πραγματοποιήσει προκαταρκτική προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι καταγγελλόμενες σωματικές βλάβες τελέστηκαν πράγματι.

taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: