ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Φοιτήτριες έδωσαν άθελά τους ένα καλό... μάτι στους γείτονες λόγω Τζαβέλλα!

Η Εθνική Ελλάδος το έχει βάλει για τα καλά στόχο να περάσει στα μεγάλα σαλόνια του Mουντιάλ που θα λάβει χώρα στη Ρωσία το 2018. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής...
πραγματικά την καμαρώσαμε σε ένα αγώνα φωτιά απέναντι στην ομάδα της Βοσνίας όπου κατάφερε στο παραπέντε κυριολεκτικά να ισοφαρίσει.

Τον αγώνα πάντως είδαν και πολλοί φίλαθλοι από την Αχαϊκή πρωτεύουσα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Βλέπετε, κάτι το κρύο κάτι το γεγονός ότι το ματς μεταδιδόταν από την τηλεόραση πολλοί Πατρινοί προτίμησαν να αφήσουν τις καφετέριες και τα σουβλατζίδικα και να απολαύσουν τον αγώνα στο σπίτι τους.

Το ίδιο και οι Πατρινιές…
Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι το γυναικείο φύλο είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και περισσότερο των παικτών του. Ορισμένες φορές μάλιστα οι αντιδράσεις των γυναικών σε κάποιο γκολ μπορούν να γίνουν πιο ακραίες σε σχέση με αυτές των ανδρών.

Κάτι που έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr, σε πολυκατοικία στο κέντρο της Πάτρας.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή 2 Αθηναίες αδερφές που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Γ και Α έτος αντίστοιχα, φανατικές οπαδοί της Εθνικής και κυρίως του παίκτη Γιώργου Τζαβέλλα, αποφάσισαν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι στο δυάρι τους. Το καλοριφέρ ήταν στο φουλ όπως και η αγωνία τους για την έκβαση της βραδιάς και για να είναι πιο άνετες έμειναν με... ελάχιστα ρούχα. Η ένταση τους ήταν μεγάλη κατά τη διάρκεια του αγώνα και ξέσπασε σε... τσιρίδες τη στιγμή που ο Βόσνιος επιθετικός Τζέκο κατέβασε το σορτσάκι του Παπασταθόπουλου και τον άφησε με το μποξεράκι.

Οι διεθνείς, πάντως, φυλούσαν το καλό για το τέλος. Δευτερόλεπτα πριν ακουστεί το τελικό σφύριγμα ένα εκπληκτικό σουτ του Τζαβέλλα "σκότωσε" τον Μπέγκοβιτς και επέτρεψε στους Έλληνες παίκτες να πανηγυρίσουν έξαλλα και στα κορίτσια να βγουν στο μπαλκόνι τους εκτός ελέγχου και να ουρλιάζουν για το γκολ πανηγυρίζοντας.

Πάνω στη χαρά τους είχαν ξεχάσει ότι φορούσαν τα σέξι εσώρουχα τους με αποτέλεσμα να γίνουν θέαμα σε όλη τη γειτονιά καθώς βρισκόντουσαν και σε ψηλό όροφο. Οι γείτονες έτσι -που πετάχτηκαν έξω ακούγοντας τις φωνές- είχαν διπλή χαρά καθώς αφενός ήταν ξετρελαμένοι για το γκολ και αφετέρου απολάμβαναν το θέαμα. Μόλις βέβαια κάποιοι άρχισαν να τους σφυρίζουν και να τις προκαλούν τότε αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε και μπήκαν μέσα στο σπίτι κακήν κακώς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλος ο ανδρικός πληθυσμός της γειτονιάς θα ανυπομονεί για τον επόμενο αγώνα με στραμμένο το βλέμμα στο επίμαχο μπαλκόνι. Τα κορίτσια άλλωστε πρόσφεραν το όνειρο κάθε άνδρα, ένα ελκυστικό συνδυασμό δηλαδή μπάλας και γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: