ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΤΖΟΡΝΤΑΝ - Μήνυμα ενότητας: Προσκλητήριο συνένωσης για ένα καλύτερο αύριο στον αθλητισμό

Πρόσφατα αποδέχτηκα την πρόταση των διοικούντων του σωματείου "ΑΣΤΕΡΑΣ" Γρεβενών να ηγηθώ του Δ.Σ. σε μία στιγμή και εποχή όπου οι συγκυρίες και τα οικονομικά προβλήματα αποτελούν...
εμπόδια για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του αθλητικού κινήματος γενικότερα. 

Η αγάπη μου όμως για το βόλεϊ της περιοχής μου δεν με εμπόδισε να αποδεχτώ την πρόσκληση αφού αποτελεί για εμένα προσωπικά μια πρόκληση , ένα στοίχημα ώστε το βόλεϊ να επανακτήσει τη χαμένη αίγλη όχι μόνον σε επίπεδο Νομού αλλά και της χώρας μας γενικότερα. 

Ξεκινούμε λοιπόν μια νέα προσπάθεια η οποία αποβλέπει στην ανάπτυξη του αθλήματος όχι μόνον μέσα στον "ΑΣΤΕΡΑ" αλλά και μέσα στο φίλιο σωματείο "ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ" του οποίου Πρόεδρος διετέλεσα πριν μερικά χρόνια. 
Θεωρώ ότι έχουμε το ηθικό χρέος να απευθύνουμε ένα προσκλητήριο συνένωσης των δύο σωματείων αφού ο κατακερματισμός του βόλεϊ σε μία μικρή και φθίνουσα περιοχή, όπως τα Γρεβενά, δεν ωφελεί κανέναν. 

Στην κρίσιμη αυτή στιγμή σκοπεύω να απευθύνω προς τη διοίκηση του Γυμναστικού ένα μήνυμα συναίνεσης ώστε να συγκερασθούν οι διαφορές και μέσα από τον διάλογο να καταλήξουμε σε έναν δρόμο ο οποίος θα ενώνει και δεν θα διχάζει, σε έναν δρόμο αναζωογόνησης και ανασυγκρότησης του αθλήματος.
Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια τα οποία όμως μπορούμε να τα ξεπεράσουμε με τον διάλογο, τις εκατέρωθεν υποχωρήσεις, την αμοιβαιότητα και την αλληλεγγύη. 

Η πρόσκληση είναι εδώ και σίγουρα μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον αθλητισμό, την αθλούμενη νεολαία, την κοινωνία, τα Γρεβενά.
Καραϊορδανίδης Ιορδάνης

πρόεδρος ΑΣΤΕΡΑ Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: