ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Τρομοκρατία στη διαιτησία, παραιτήθηκε όλη η ΚΕΔ

Άγνωστος χτύπησε το κουδούνι στο σπίτι του Τσαχειλίδη και τον απείλησε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής

Λίγα μόνο 24ωρα έμεινε στη θέση της η νέα ΚΕΔ…



Ο χώρος της διαιτησίας δέχθηκε ακόμα ένα χτύπημα με τον εκφοβισμό του Γιάννη Τσαχειλίδη. Άγνωστος χτύπησε το κουδούνι της πολυκατοικίας, που διαμένει το μέλος της ΚΕΔ στο Παλαιό Φάληρο τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (4/11) και όταν ο Τσαχειλίδης βγήκε στο μπαλκόνι για να δει ποιος είναι, δύο άνδρες με κράνη άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν με φράσεις όπως «θα σε γ…, δεν γλιτώνεις». Μάλιστα όλα αυτά έγιναν μπροστά στα παιδιά του Τσαχειλίδη, ενώ από τη φασαρία σηκώθηκε στο πόδι και όλη η γειτονιά.

Μετά από αυτό το θλιβερό περιστατικό ο Τσαχειλίδης ενημέρωσε τόσο τον αρχιδιαιτητή Γιώργο Μπίκα όσο και το έτερο μέλος της ΚΕΔ Δημήτρη Καλύβα και αποφάσισαν από κοινού να παραιτηθούν. Κάτι που γνωστοποιήθηκε τόσο στον πρόεδρο της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής Γιάννη Δρόσο, όσο και στον τοποτηρητή της ΦΙΦΑ Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Να σημειωθεί ότι ο Τσαχειλίδης είχε δεχθεί επίθεση από άγνωστο με σπρέι και στις 25 Ιανουαρίου 2014 κοντά στο σπίτι του, ενώ για το τελευταίο περιστατικό κατέθεσε ήδη μήνυση, ενώ ενημερώθηκε και το τμήμα αθλητικής βίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.


πηγη

Τελεσίγραφο αναστολής των πρωταθλημάτων από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ!

«Την επόμενη φορά… λουκέτο ακόμα και με κόστος ευρωπαϊκού αποκλεισμού», διεμήνυσαν από την ΠΔΕ με αφορμή του κρούσμα τρομοκρατίας κατά της ΚΕΔ

- Η ανακοίνωση: «Η χθεσινοβραδινή καταγγελία από το μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ και Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κ. Γιώργο Μπίκα για αήθη προσπάθεια εκφοβισμού μέλους της ΚΕΔ, πράξη για την οποία...
- Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: