ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Συγχαρητήρια ανακοίνωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή τα αποτελέσματα της ΔΑΚΕ Καθηγητών-Δασκάλων για τις εκλογές στα Υπηρεσιακά Συμβούλια:

«Θερμά συγχαρητήρια στους καθηγητές-δασκάλους για το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν στις εκλογές για τα Υπηρεσιακά τους Συμβούλια.  
         Σημαντική άνοδος της...
δύναμης της ΔΑΚΕ (ΝΔ) στις εκλογές της 2ας Νοεμβρίου 2016, αφού αύξησε σημαντικά τα ποσοστά της. Ειδικότερα, η παράταξη της ΔΑΚΕ :
  • Αναδείχτηκε πανελλαδικά πρώτη  δύναμη στο ΚΥΣΔΕ, έχοντας διαφορά  σχεδόν 9 ποσοστιαίων μονάδων από τη δεύτερη παράταξη.
  • Αύξησε το ποσοστό της κατά 30% σε σχέση  με το 2014.
  • Η ΔΑΚΕ καθηγητών Δ.Ε. 1η δύναμη στα 11 από τα 13 ΑΠΥΣΔΕ της χώρας.
Σε ελεύθερη πτώση η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ (Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις), αφού το ποσοστό της μειώθηκε σημαντικά, καθώς και ο αριθμός των εκπροσώπων της.
Θερμά συγχαρητήρια στους εκπροσώπους της ΔΑΚΕ για τη σκληρή δουλειά και την εκλογή τους! Τις καλύτερες ευχές μας για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν. 
Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές … γυρίζουν την πλάτη τους στο ΣΥΡΙΖΑ, στο λαϊκισμό, στο ψέμα και στον εμπαιγμό.
Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές …στηρίζουν το δημόσιο σχολείο και τους λειτουργούς του και υψώνουν τείχος στην κυβερνητική πολιτική της απαξίωσης της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών.
Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές … δείχνουν το δρόμο της προόδου, της σκληρής δουλειάς, της εξόδου από την κρίση και της ανάπτυξης!»


Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: