ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΠΩΣ θα Εξαφανίσετε την Μούχλα μέσα από τα Ντουλάπια σας με ένα απλό συστατικό που σίγουρα έχετε στο Σπίτι!

Η μούχλα είναι ο χειρότερος εχθρός για ένα σπίτι. Είναι πολλοί που αδιαφορούν για τη μούχλα και αν την εντοπίσουν σε κάποια περιοχή μέσα στο σπίτι, απλά την...
καθαρίζουν με οποιοδήποτε προϊόν διαθέτουν εκείνη τη στιγμή. Η μούχλα όμως, εγκυμονεί πολλούς κινδύνους τόσο για το σπίτι μας, όσο και για την υγεία μας. Για αυτό το λόγο, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά.

Η μούχλα, αποτελείται από δυσάρεστους μικροοργανισμούς που αποσυνθέτουν τα νεκρά οργανικά υλικά, όπως είναι το φαγητό στην κουζίνα και οι ξύλινοι τοίχοι στην τουαλέτα. Εκτός από το να κάνει το σπίτι μας να μυρίζει άσχημα, μπορεί επίσης να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία μας.

Η μούχλα, είναι ιδιαίτερα «κακή» για όσους υποφέρουν από αλλεργίες, άσθμα, ή ένα αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. Η έκθεση σε μούχλα μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, όπως το φτέρνισμα, ρινική καταρροή, φαγούρα στα μάτια και ρινική συμφόρηση, ενώ μπορεί επίσης να προκαλέσει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Ακόμη, κάποια είδη μούχλας, παράγουν μυκοτοξίνες. Η έκθεση σε υψηλά επίπεδα μυκοτοξινών μπορεί να οδηγήσει σε νευρολογικά προβλήματα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο.

Πώς μπορούμε λοιπόν να απαλλαγούμε από αυτό τον «κακό» μύκητα; Η λύση είναι το υπεροξείδιο του υδρογόνου. Στο παρακάτω βίντεο, μπορούμε να δούμε όλες τις πιθανές χρήσεις του υπεροξειδίου του υδρογόνου, όπως για παράδειγμα πως το χρησιμοποιούμε για την αφαίρεση των λεκέδων στο πλυντήριο, αλλά κυρίως για αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο, δηλαδή το πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για την εξαφάνιση της μούχλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: