ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ευχαριστήριο Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Ν. Γρεβενών

Μετά και από την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας που σχεδόν ομόφωνα υιοθέτησε τόσο την άποψη των αστυνομικών αλλα και της...
κοινωνίας για μεταστέγαση των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών στο ημιτελές κτίριο που βρίσκεται στο χώρο του Τ.Δ.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ, επιβεβαιώνεται πλήρως η βούληση όλων για λύση ενός χρόνιου και πολύ σοβαρού ζητήματος.

Με την πρόταση που δρομολογήθηκε αξιοποιείται η δημόσια περιουσία, εξοικονομούνται πολύτιμοι πόροι για το Κράτος, διασφαλίζεται το απαιτούμενο επίπεδο των υπηρεσιών της δημόσιας ασφαλείας, εξασφαλίζεται η ίδρυση του Τμήματος Μεταγωγών Γρεβενών, ενώ σε καμία περίπτωση δεν απεμπολείται η δυνατότητα επαναλειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών, μετά από πολυετής προσπάθειες κατάφερε να αναδείξει το κτιριακό πρόβλημα και παράλληλα πρότεινε την εν λόγω λύση σε κάποιους που όμως δεν κατάφεραν ολα αυτα τα χρόνια να δώσουν τέλος σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις των Αστυνομικών .

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Βουλευτή Γρεβενών κ. Χρήστο Μπγιάλα, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ευάγγελο Σημανδράκο, τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γιώργο Δασταμάνη, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Ντζιοβάρα που αμέριστα συμπαραστάθηκαν σε ένα δίκαιο και αυτονόητο αίτημα
δινοντας σημαντική βοηθεια για την ικανοποιηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: