ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Της ΚΟΛΑΣΕΩΣ στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! Το «σετ» των διάφανων ρούχων που «έβγαλαν τα μάτια» των παρισταμένων στη δίκη

Στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου, όλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα! 
Και δικαιολογημένα!
Δεν ήταν εμφάνιση αυτή που έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους! Κάποιοι μάλιστα… τα έτριβαν κιόλας!

Η κυρία που συμμετείχε στην ακροαματική διαδικασία ως μάρτυρας φορούσε ένα διάφανο πουκάμισο και επίσης ένα διάφανο κολάν! Και όπως ήταν φυσικό φαινόντουσαν… όλα!

Μπήκε μέσα στην αίθουσα, και όταν ήρθε η σειρά της, σηκώθηκε με άνεση, περπάτησε μέχρι το βάθρο των μαρτύρων και κοίταξε προς το Προεδρείο! Αντί όμως να μιλήσει η Πρόεδρος, πήρε τον λόγο η Εισαγγελέας η οποία φαινόταν εξαγριωμένη: «Μα καλά τι εμφάνιση είναι αυτή»; την ρώτησε. Η γυναίκα αρχικά δεν κατάλαβε (ίσως δεν περίμενε την συγκεκριμένη ερώτηση) και απευθυνόμενη στην Εισαγγελέα της είπε: «δεν κατάλαβα τι εννοείτε»! Η Εισαγγελέας συνέχισε να την παρατηρεί για το «ελαφρύ» ντύσιμό της αλλά και η μάρτυρας δεν έδειξε να «μασάει»! Μέχρι που και η Πρόεδρος αναγκάστηκε να την επιπλήξει.

Ο διάλογος μεταξύ των τριών γυναικών (μάρτυρος, Εισαγγελέως και Προέδρου) κράτησε κάποια λεπτά μέχρι που η πρώτη… αναγκάστηκε να υποχωρήσει! Και είπε την λέξη «οκέϊ»! Το «οκέι να το λες στην καφετέρια όχι στην αίθουσα του Δικαστηρίου» αντέτεινε η Εισαγγελέας.

Οι δικαστικοί λειτουργοί θα μπορούσαν αν ήθελαν να «τραβήξουν» την ιστορία και να διατάξουν την σύλληψή της, για ασέβεια προς το Δικαστήριο, κυρίως με όσα έλεγε. Προτίμησαν όμως να δώσουν τόπο στην οργή. Η μάρτυρας κατέθεσε όλα όσα είχε να πει και έφυγε… κουνάμενη σινάμενη!

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: