ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Άμεσα στη σέντρα, με Εντολή FIFA!!!

Η στελέχωση της ΚΕΔ το κλειδί για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων αυτό το σαββατοκύριακο.
Το μπάχαλο συνεχίζεται και όλα θα κριθούν...

αύριο. Το σενάριο που θέλει να ξεκινούν άμεσα τα πρωταθλήματα κάθε άλλο παρά απίθανο είναι.

Ειδικά μετά την εντολή που έλαβε από την FIFA τόσο η Διοικούσα της ΕΠΟ όσο και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης -έπειτα από τηλεδιάσκεψη- να στείλουν τις ομάδες στη σέντρα αυτό το σαββατοκύριακο.
Παραπάνω γράψαμε ότι δεν είναι απίθανο να συμβεί αυτό. Ωστόσο, όλα θα κριθούν στην αυριανή σύσκεψη της Διοικούσας. Εκεί θα ξεκαθαριστεί το τοπίο για την στελέχωση της ΚΕΔ.

Αυτό είναι και το κλειδί πλέον για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων από την στιγμή που η Παγκόσμια Ομοσπονδία έλυσε τα χέρια της Διοικούσας. Τι της είπε μεταξύ άλλων; Σέντρα ακόμα κι αν το πόρισμα της πυροσβεστικής για την πυρκαγιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα δεν εκδοθεί άμεσα.

Εάν ο Κουτσοκούμνης καταφέρει να στελεχώσει την ΚΕΔ έως αύριο όλα δείχνουν επανεκκίνηση. Μένει να δούμε εάν ο εκλεκτός για το πόστο του αρχιδιαιτητή θα είναι τελικά ο Ψυχομάνης. Είναι πράγματι στη λίστα του Κύπριου μόνο που απέχει από κάθε δραστηριότητα της ΚΕΔ εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια.
Παίζει έντονα (ξανά) το όνομα του Σταύρου Τριτσώνη και μην αποκλείσει κανείς εάν αυτός πάρει το χρίσμα.

Από εκεί και πέρα δόθηκε κι άλλη εντολή από την FIFA στη Διοικούσα: Να περαστεί διάταξη με βάση την οποία όποια ομάδα ή εκπρόσωπος ομάδας κάνει δηλώσεις για τη διαιτησία να παραπέμπεται στα πειθαρχικά όργανα.

mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: