ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Ακόμα να τη δείτε; Η διαφήμιση του Nescafé που ΕΡΙΞΕ το ίντερνετ!

Μπορεί οι 24 ώρες να είναι κοινές για όλους μας, αλλά για κάποιους από εμάς η μέρα ξεκινά πολύ νωρίς…

Κι αν το 8-4 του γραφείου σου μοιάζει βάρβαρο τα πρωινά της Δευτέρας, υπάρχουν κάποιοι που ξυπνούν πριν… αλέκτωρ λαλήσει καθημερινά, χειμώνα-καλοκαίρι.
Άνθρωποι της διπλανής πόρτας που είναι στο πόδι απ’ τα αξημέρωτα και «προετοιμάζουν» τον κόσμο, κάθε μέρα απ΄την αρχή, για εμάς. Η νέα συγκινητική καμπάνια του Nescafé τιμά και εξυμνεί τους ανθρώπους αυτούς που ως άλλοι «Δημιουργοί» φτιάχνουν κάθε μέρα τον κόσμο από την αρχή: από το σκοτάδι στο φως και από το τίποτα σε έργα πολύτιμα και απαραίτητα.

Από τον πιλότο που θα φροντίσει για την έγκαιρη και ασφαλή μετακίνησή σου σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέχρι τον barista που με τέχνη και μεράκι θα σου φτιάξει το πρώτο καφεδάκι της ημέρας. Από τον οδοκαθαριστή που με υπομονή και κόπο θα φροντίσει να ξυπνήσεις σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον μέχρι τον κτηνοτρόφο που από τα ξημερώματα θα πιάσει δουλειά για να σου εξασφαλίσει το γάλα σου και την τροφή σου. Και από τον ψαρά που θα ρίξει το παραγάδι του πριν βγει ο ήλιος για να απολαύσεις το φρέσκο σου ψάρι, μέχρι τη μαία που θα σου χαρίσει την πρώτη αγκαλιά με το πολυτιμότερο δημιούργημά σου.

Με πρωταγωνιστές αληθινούς επαγγελματίες, το σποτάκι του Nescafé μας υπενθυμίζει πως πίσω από τον κόσμο που απολαμβάνουμε κάθε μέρα βρίσκονται άνθρωποι που εργάζονται σκληρά. Πριν από εμάς, για εμάς. Για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην καθημερινότητα όλων μας o Nescafé τους ευχαριστεί και

tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: