ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Τηλεπαιχνίδι μόνο για ενήλικες: Έπεσε το φόρεμα της παρουσιάστριας και αποκαλύφθηκαν όλα! (video)

Θύμα ενός μικροφώνου, μιας άτυχης στιγμής του… φορέματός της, αλλά και της αδεξιότητας (;) ενός τεχνικού, έπεσε μια παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιού στην Ισπανία.


Η Tania Llasera, ούτε που φανταζόταν ότι ένα μικρό πρόβλημα με το μικρόφωνό της που συμβαίνει συχνά σε ζωντανές εκπομπές, θα μετέτρεπε την εκπομπή σε ακατάλληλη για ανηλίκους, δίνοντας της πολύ… ροζ απόχρωση.

Και αυτό γιατί αποκαλύφθηκε on air το στήθος της!

Το μοιραίο λάθος της ήταν να ζητήσει από έναν τεχνικό να της φτιάξει το μικρόφωνο που ήταν τοποθετημένο στην πίσω πλευρά του μαύρου στράπλες φορέματός της. Λόγω λάθους… χειρισμού, ο τεχνικός, όχι μόνο δεν έφτιαξε το μικρόφωνο, αλλά άθελά του ξεκούμπωσε το φερμουάρ του φορέματός της, με αποτέλεσμα να φανούν όλα!

Έντρομη η Llasera γύρισε πλάτη στην κάμερα, ωστόσο η μεγάλη… αποκάλυψη είχε ήδη γίνει. Ζήτησε μάλιστα βοήθεια από τις διαγωνιζόμενες προκειμένου να μαζέψει τα… αμάζευτα!

Εντύπωση, γεννώντας ωστόσο σοβαρές υποψίες ότι όλα έγιναν για την τηλεθέαση, προκάλεσε, πάντως, το γεγονός ότι οι παραγωγοί της εκπομπής δεν έκοψαν τη μετάδοση του σόου…

«Παρακολουθήστε το βίντεο σε αργή κίνηση και θα δείτε ότι η γυναίκα πίσω τής κατεβάζει σκόπιμα το φόρεμα για να πέσει», σχολίασαν οι «κακές γλώσσες» στο διαδίκτυο, όπου φυσικά το βίντεο έγινε viral.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: