ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Χαμός με 14χρονους μαθητές – Σέρβιραν στην καθηγήτριά τους γλυκό με το σπέρμα τους

Τρεις μαθητές φέρονται να ανακάτεψαν το σπέρμα τους με γλάσο κατά τη διάρκεια του μαθήματος οικιακής οικονομίας και το σέρβιραν πάνω σε...
γλυκό στην καθηγήτριά τους.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Γυμνάσιο Γουέστσαϊντ της Όμαχα. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ζητήθηκε από τους μαθητές να γλασάρουν το γλυκό από σφολιάτα που είχαν ετοιμάσει νωρίτερα. Τα τρία αγόρια ζήτησαν από την δασκάλα τους να τους επιτρέψει να πάνε στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post, η δασκάλα οικιακής οικονομίας δοκιμάζοντας τα γλυκά κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και τις υποψίες της επιβεβαίωσε μια άλλη μαθήτρια, η οποία είχε ακούσει τα τρία αγόρια να μιλούν για αυτό που είχαν κάνει. Λίγη ώρα αργότερα, δύο από τους μαθητές υπέκυψαν στις πιέσεις της διεύθυνσης του σχολείου και ομολόγησαν την κακόγουστη φάρσα τους, ενώ ο τρίτος συνεχίζει να αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε ανάμιξη.

Πέραν όμως από τις ποινικές κυρώσεις που αντιμετωπίζουν οι τρεις έφηβοι, θα υπάρξει και αυστηρή τιμωρία από το σχολείο τους, όπως ξεκαθάρισε σε ανακοίνωσή του το Γυμνάσιο Γουέστσαϊντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: