ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Όταν είδε για 1η Φορά το Σπίτι που της Αγόρασε ο Γιος της, Απογοητεύτηκε Πλήρως. Τότε ξαφνικά βλέπει την Σκεπή να Κινείται..

Μια γυναίκα, ζήτησε από το γιο της να της χτίσει ένα σπίτι. 
Τότε, ο Caspar Schols από την Ολλανδία, άρχισε να εργάζεται σκληρά για να το ετοιμάσει.

Η μητέρα του Caspar, ονειρεύονταν να έχει το δικό της χώρο-καταφύγιο που θα περνάει το χρόνο της, αλλά και ένα όμορφο κήπο. Το μέρος στο οποίο το έχτιζε, έμοιαζε ιδανικό αφού βρίσκονταν στη όχθη μια λίμνης.

Θα έπρεπε να είναι ένα μικρό σπίτι στον κήπο.

Του πήρε έξι μήνες για να το ολοκληρώσει. Την ημέρα των γενεθλίων της μητέρας του, εκείνη θα μπορούσε επιτέλους να απολαύσει αυτό τον χώρο.

Όταν το βλέπει κανείς από μακριά, δεν τρελαίνεται, αλλά αν το προσeξει καλύτερα…

Μοιάζει, λες και χωρίζεται στη μέση, σαν να αποτελείται από δυο κομμάτια που ενώνονται.

Τα δύο κομμάτια του σπιτιού κινούνται προς τα έξω και το εσωτερικό του γίνεται όλο και πιο ευρύχωρο. Ο μετασχηματισμός όμως, δεν σταματάει εκεί.

Όταν τα δυο κομμάτια του σπιτιού, φτάσουν να έχουν την μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους, το μεσαίο τμήμα γίνεται ένα θερμοκήπιο ή ένας χειμερινός κήπος. Έχει ακόμη και ένα μικρό φούρνο με ξύλα! Όταν θελήσεις να προστατευτείς από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες, απλά σπρώχνεις τους γυάλινους τοίχους και το σπίτι γίνεται ξανά ενιαίο.

Μια ματιά από το εσωτερικό του σπιτιού, θα σας κόψει την ανάσα. Ο τρόπος που εισχωρεί το φως του ηλίου, είναι πραγματικά εντυπωσιακός.

Η μητέρα του δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, όταν ο γιός της, της έδειξε τις δυνατότητες που έχει αυτό το σπίτι. Πραγματικά ενθουσιάστηκε και έγινε πολύ υπερήφανη για αυτόν.

Σε αυτό το χώρο, ετοίμαζε πολλά δείπνα για τους φίλους της, ενώ ακόμη τα εγγόνια της το χρησιμοποιούσαν σαν σκηνή για τις θεατρικές και τις χορευτικές τους παραστάσεις.

Όλη η οικογένεια ενθουσιάστηκε με αυτό το σπίτι, περνώντας πολλά βράδια κοιτάζοντας τα αστέρια.


Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: