ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ξέχνα τη… σιλικόνη: Αυτά είναι τα 3 φυτά που βοηθούν το γυναικείο στήθος να μεγαλώσει!

Μπορεί η πλαστική χειρουργική να είναι η μόδα, ωστόσο η φύση θα έχει πάντα κρυμμένους άσσους στο φαρμακείο της. 

Γνωρίστε εκείνα τα φυτά που μετά από ιατρικές έρευνες έχει αποδειχθεί ότι μπορούν να βοηθήσουν το γυναικείο στήθος να αναπτυχθεί περαιτέρω. Όχι τόσο γρήγο όσο με το νυστέρι, ωστόσο με μακραπρόθεσμα αποτελέσματα και κυρίως εντελώς φυσικά.

Ποια είναι λοιπόν τα φυτά αυτά;
Τριγωνέλλα η Ελληνική

Η Τριγωνέλλα η Ελληνική ή άλλως Τριγωνίσκος η Τήλις, είναι ένα ετήσιο φυτό της οικογένειας των Χεδρωπών ή Κυαμοειδών (Fabaceae), με φύλλα που αποτελούνται από τρία μικρά αντωοειδή προς επιμήκη φυλλάδια. Καλλιεργείται σε ολόκληρο τον κόσμο ως μια ημίξηρη καλλιέργεια και οι σπόροι του είναι ένα κοινό συστατικό στα φαγητά από την Ινδική υποήπειρο. Toυς σπόρους τους μπορείτε να τους βρείτε σε εξειδικευμένα φαρμακεία και η προτεινόμενη χρήση είναι σε μασάζ με νερό στο οποίο θα έχουν προστεθεί οι σπόροι.

Mάραθος
Το γνωστό ποώδες και αρωματικό φυτό που χρησιμοποιείται στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική, την αρωματοποιία και την οινοπνευματοποιία. Από το μάραθο επίσης παρασκευάζονται φάρμακα όπως σιρόπια ενώ χρησιμοποιείται και ως μέσο για να διευκολύνεται η έκκριση γάλατος. Από τους σπόρους του μάραθου, που έχουν καυστική γεύση, όπως αυτή του άνηθου, φτιάχνεται αιθέριο έλαιο (μαραθέλαιο). Περιέχει φυτοοιστρογόνα που βοηθούν την ανάπτυξη του στήθους αλλά και την παραγωγή γάλακτος σε νέες μητέρες.

Γλυκάνισος
H γεύση του γνωστού ανθοφόρου φυτού έχει ομοιότητες με κάποια άλλα μπαχαρικά, όπως το άνισο το αστεροειδές,[4] το μάραθο και τη γλυκόριζα. Και φυσικά βοηθά στην ανάπτυξη του στήθους.

fevgato.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: