ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

300 Δορυφορικά κανάλια στην οθόνη σας με ένα USB Flash

Δίχως συνδέσεις, εξοπλισμό ή συνδρομές 300 δορυφορικά κανάλια προβάλλονται στην οθόνη του υπολογιστή σας σε παράθυρο ή σε λειτουργία πλήρης οθόνης.

 Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα USB Flash Disk με τη σύνδεση στα δορυφορικά κανάλια καθώς και την κατηγοριοποίησή τους σε Αθλητικά, Ενημερωτικά, Ψυχαγωγικά, Lifestyle, Παιδικά, Επιμορφωτικά κλπ

Δεν απαιτείται εγκατάσταση, επιπλέον εξοπλισμός, ή δήλωση των στοιχείων σας. Απλά συνδέετε το usb flash στον υπολογιστή σας και επιλέγετε μέσα από αυτό το κανάλι που θέλετε να δείτε...

Clubbing TV
Gamer TV
Sports Channels
Fashion TV
Κάθε κανάλι επιλέγεται ξεχωριστά κάνοντας κλικ επάνω του, μπορείτε να προβάλετε περισσότερα από ένα κανάλια ταυτόχρονα στην οθόνη του υπολογιστή σας.

World News
Travel Channel+1
Extreme Sports
Martial Arts Channels
Για την προβολή των καναλιών δεν απαιτείται καμία ενέργεια πέρα του να τοποθετήσετε το usb flash στον υπολογιστή σας και να επιλέξετε το κανάλι από το περιεχόμενό του.

Living History
Documentary War Channels
Shopping TV
Lifestyle
Παρακολουθείτε ελεύθερα όλα τα κανάλια δίχως διακοπές, ενοχλητικές διαφημίσεις ή add ons.

 

Στη συσκευασία παραλαμβάνεται ένα USB FLASH DISK με πρόσβαση στα 300 δορυφορικά κανάλια για προβολή στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Απλά συνδέετε το flash στον υπολογιστή σας και αποκτάτε απεριόριστη και μόνιμη πρόσβαση σε όλα τα κανάλια. (αναλυτική λίστα των καναλιών βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας ... ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: