ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Λαμία: Το μεγάλο λάθος της στοίχισε 45.000€ – Έπαθαν σοκ τα παιδιά της γυναίκας!

Τα φετινά Χριστούγεννα πολύ δύσκολα θα ξεχαστούν από την πρωταγωνίστρια της υπόθεσης και τα παιδιά της. Θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία τα όσα έγιναν…


Το απίστευτο συμβάν έγινε την περασμένη εβδομάδα στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα. Οι δυο απατεώνες συστήθηκαν στην 75χρονη ως υπάλληλοι της ΔΕΗ. Της μίλησαν για τις εκπτώσεις που μπορεί να έχει στο λογαριασμό της και αφού κέρδισαν την εμπιστοσύνη της, της είπαν ότι θα πρέπει να κάνουν έναν ελέγχο στο ρολόι και τον ηλεκτρικό πίνακα. Οι «τεχνικοί» διαπίστωσαν διαρροή στον πίνακα και την είπαν ότι υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς μέχρι να επιδιορθώσουν τη βλάβη. Την έπεισαν μάλιστα και ότι θα έπρεπε να βγάλει τα χρήματα που ίσως υπήρχαν στο σπίτι έξω από αυτό γιατί θα μπορούσαν να καούν.

H ηλικιωμένη δεν κατάλαβε ότι είχε να κάνει με απατεώνες και έβγαλε τα χρήματα από την κρυψώνα. Η συνέχεια ήταν εύκολη για τους απατεώνες αφού με την μέθοδο της απασχόλησης της τα πήραν και εξαφανίστηκαν. Βέβαια ούτε οι ίδιοι δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι η λεία τους θα ήταν 45.000€.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε τα παιδιά της ηλικιωμένης γνώριζαν ότι υπήρχαν αυτά τα χρήματα κρυμμένα στο σπίτι. Οι απατεώνες μιλούσαν άπταιστα ελληνικά, ήταν περίπου 40 ετών και έφυγαν με ένα μικρό μαύρο αυτοκίνητο.

lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια: