ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Γ΄ Εθνική: Συντριβή για τον Εορδαϊκό- Στο 90 «έπεσε» ο Μακεδονικός Φούφα

Τη βαρύτερη ήττα της σύγχρονης ιστορίας του γνώρισε τη Κυριακή το απόγευμα ο Εορδαϊκός χάνοντας στη Πτολεμαΐδα από την πρωτοπόρο Καλαμαριά με 1-7.


Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ότι ήθελαν και είναι χαρακτηριστικό ότι στο 30 το σκορ ήταν 0-5.

Στη Νάουσα η άδικη αποβολή του Τοπάλη στο 86ο αποσυντόνισε το Μακεδονικό Φούφα ο οποίος τελικά γνώρισε την ήττα στο 90 με 1-0 από τη τοπική ομάδα με γκολ του Παντζαρτζίδη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν άριστα στημένοι από το Γιώργο Παπακώστα και παρά τις 4 βασικές απουσίες που είχαν κρατούσαν πολύ εύκολα το βαθμό μέχρι το 90.


Απίστευτη συντριβή για τον Εορδαϊκό
Τη πιο βαριά ήττα στην ιστορία του γνώρισε τη Κυριακή από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Εορδαϊκός χάνοντας με το εξωπραγματικό 1-7.

Μπροστά σε 200 περίπου φιλάθλους από τους οποίους οι μισοί περίπου ήταν οπαδοί του Απόλλωνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 1ο μόλις λεπτό και μέχρι το 30 είχαν φτάσει στο 0-5.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε όπως ήταν φυσικό ενώ πρέπει να τονιστεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες σε μια φάση που τελικά ήταν ως μη γενόμενη.

Σε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι ο διαιτητής Κατής από το Σ.Δ. Φλώρινας άφησε παράπονα στους γηπεδούχους τόσο για την αποβολή όσο και για το πέναλτι που έδωσε στη Καλαμαριά.

Πέρα από την κόκκινη στο Μπίκο (απ΄ ευθείας) έδειξε κίτρινη στο Ταβάρες ενώ είχε βοηθούς τους Δημόπουλο και Δράγο από τον ίδιο σύνδεσμο.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμιά απολύτως κριτική αφού οι φιλοξενούμενοι (που κατέβηκαν με πολλές ελλείψεις) ήταν πολύ καλύτεροι από τον Εορδαϊκό.


Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 1ο λεπτό σέντρα Νλουντούλου κεφαλιά ψαράκι Καπία και 0-1 ενώ στο 9ο σέντρα Γεωργιάδη άστοχη έξοδος Στόϊκου και ο Κυβελίδης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο 15ο σέντρα του Συμελίδη αδράνεια της άμυνας και ο Ταβάρες με νέα κεφαλιά γράφει το 0-3 ενώ στο 21οτο σουτ του Κυεβελίδη πέρασε άουτ.

Στο 25ο αυστηρό πέναλτι από το διαιτητή σε μαρκάρισμα του Μπίκου στον Νλουντούλου στο όριο της περιοχής το μετέτρεψε σε γκολ ο Πόποβιτς ενώ στο 30ο ο ίδιος παίκτης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-5.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 47ο φάουλ από τον Νλουντούλου ο Ντόϊκιτς αφύλακτος στη περιοχή σούταρε ψηλά άουτ και στο 50ο τετ-α-τετ του Νσο με το Καλογεράκη ο τελευταίος απέκρουσε

Στο 55ο ο επόπτης υποδεικνύει οφ-σάϊντ παίκτη του Εορδαϊκού ο διαιτητής δεν το βλέπει, ο Ίβιτς πέφτει κάτω από μαρκάρισμα του Ντόϊκιτς ο Μπίκος διαμαρτύρεται και αποβάλλεται.

Και μετά από αυτά ο διαιτητής βλέπει τον επόπτη και υποδεικνύει την αρχική παράβαση!!!!!

Στο 56ο σουτ του Κυβελίδη άουτ και στο 61ο ο Στόϊκος απέκρουσε το σουτ του Ταβάρες.

Στο 63ο είχαμε λεκτική αντιπαράθεση των φιλάθλων που τελείωσε με τη παρέμβαση των ψυχραιμότερων και στο 75ο κόρνερ Νλουντούλου, κεφαλιά Αμαραντίδη και ο Ταβάρες από κοντά το 0-6.

Στο 78ο το σουτ του Λιάμη μπλόκαρε ο Καλογεράκης και στο 80ο ατομική προσπάθεια και σουτ του Συμελίδη στο Γ για το 0-7.

Στο 86ο η κοντινή προβολή του Νλουντούλου δεν βρήκε στόχο και στο 90ο ο Ταμπά φαίνεται να ανατρέπεται από τον Ταβάρες μέσα στη περιοχή. Το πέναλτι που υποδείχτηκε εκτέλεσε ο Ιωαννίδης ο Καλογεράκης απέκρουσε αλλά ο Λιάμης πήρε το ριμπάουντ και με το κεφάλι έκανε το τελικό 1-7.

Εορδαϊκός: Στόϊκος, Δινοβίτσης, Σαββίδης, Λιάμης, Λιάπτσης, Νικολαίδης (46ο Περσίδης), Βλαδίκας (46οΝσο), Ίβιτς (63ο Ταμπά), Ιωαννίδης, Μαυροματίδης,Μπίκος.

Απόλλων Καλαμαριάς: Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καλαϊτζίδης, Σαμαράς (46ο Ντόϊκιτς), Καπίας, Γεωργιάδης (71ο Ζωτός), Ταβάρες, Συμελίδης, Νλουντούλου, Πόποβιτς (46ο Μωυσιάδης.


«Έπεσε» στο τέλος ο Μακεδονικός Φούφα
Ο 17χρονος Παντζαρτζίδης έλυσε το γόρδιο δεσμό για τη Νάουσα απέναντι στον Μακεδονικό Φούφα οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 1-0. Την υπεροχή οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης έχασαν ευκαιρίες κόντρα στην ομάδα της Εορδαίας, η οποία παρατάχθηκε άψογα από το Γιώργο Παπακώστα και έδειχνε να κρατά σφιχτά τον βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το τέλος. Η άδικη αποβολή του Τοπάλη στο 85’ όμως με δεύτερη κίτρινη κάρτα (εντελώς άδικες και οι 2 στη πρώτη γιατί αντίπαλος πέταξε μακριά τη μπάλα ενώ πήγε να τη πάρει και στη 2η γιατί έπεσε στη περιοχή χωρίς να ζητάει όμως απολύτως τίποτα ) έμελλε να αποδειχθεί καθοριστική για τον Μακεδονικό, ο οποίος τελικώς λύγισε στο 90’ όταν ο Παντζαρτζίδης με δυνατό σουτ πέτυχε το νικητήριο γκολ για τη Νάουσα.

Ο Μακεδονικός για ακόμα ένα παιχνίδι απέδειξε ότι δίκαια συγκαταλέγεται στις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος κερδίζοντας μόνο θετικά σχόλια από όλους.

Φάσεις και γκολ
Στο 15ο ο Καπετάνος σε θέση τετ-α-τετ μετά από μπαλιά του Νίρλα, σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο ημίωρο εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου, λάθος έξοδος του γκολκίπερ Χρυσοστομίδη, πετάχτηκε ο Κασμερίδης και έπιασε την κεφαλιά, έδιωξε σωτήρια ο Τζουβάρας. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Χάιτας έπιασε το σουτ που όμως δεν απείλησε τον Κοντογουλίδη

Στο 64ο κόρνερ Μπρέγκου, κεφαλιά Σαμαρόπουλου ο Χρυσοστομίδης απέκρουσε σε κόρνερ

Και στο 75ο εναλλαγή Τούφα, Καπετάνου, Περηφανόπουλου, ο τελευταίος έπιασε το σουτ, ο Χρυσοστομίδης απέκρουσε

Στο 89ο με δυνατό σουτ εντός περιοχής, ο Παντζαρτζίδης διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

ΝΑΟΥΣΑ (Ντίσιος): Κοντογουλίδης, Μπρέγκου (72ο Τούφας), Κασμερίδης, Ζούρκος (60ο Χατζόπουλος), Νύρλας, Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Σαμαρόπουλος, Κωτσόπουλος, Μουρίκι (83ο Παντζαρτζίδης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Παπακώστας): Χρυσοστομίδης, Τσόμπο, Φωτιάδης, Τζουβάρας, Κιβρακίδης, Παπουτσίδης, Καραπέτρος (78ο Δούφας), Τακίδης, Χατζηρούμπης (70ο Τσακαλίδης), Τοπάλης, Χάιτας. 


(πηγή Nάουσα News)

Δεν υπάρχουν σχόλια: