ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

“Πάγωσαν” όλοι στα Γιάννενα με την ταυτότητα του νεκρού: Αυτός είναι ο άντρας που σκοτώθηκε σε τροχαίο προσπαθώντας να σώσει την γυναίκα του!

=Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στα Γιάννενα. Ο 35χρονος Σωτήρης Μανούσης έχασε τη ζωή του στην...
άσφαλτο στην προσπάθειά του να βοηθήσει τη σύζυγό του που είχε τροχαίο ατύχημα.

Ήταν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το ΙΧ που οδηγούσε η σύζυγός του, εξετράπη για άγνωστη αιτία της πορείας του.

Ευτυχώς η σύζυγος του Σωτήρη Μανούση κατάφερε να βγει από το όχημα σώα και αβλαβής ωστόσο τηλεφώνησε στον ίδιο προκειμένου να ζητήσει τη βοήθειά του.

Η μοίρα όμως φαίνεται πως έπαιξε άσχημο παιχνίδι στο ζευγάρι αφού ο 35χρονος έφτασε στο σημείο και όντας πεζός στο οδόστρωμα προσπαθούσε να βρει τρόπο για να επαναφέρει το αυτοκίνητο της γυναίκας του. Μάταια όμως αφού ο ίδιος παρασύρθηκε από άλλο όχημα, ένα ΙΧ φορτηγάκι, το οποίο επίσης εξετράπη της πορείας του στο ίδιο σημείο.

Ο Σωτήρης Μανούσης έχασε τη ζωή του βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και τη σύζυγό του, που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συνέβησαν στη εθνική οδό των Ιωαννίνων.

Ο 35χρονος, πατέρας ενός μικρού κοριτσιού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή. Στο παρελθόν ήταν υποψήφιος δήμαρχος Ζίτσας, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της “Λαϊκής Συσπείρωσης» και είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.

Ακόμη ήταν πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Ιωαννίνων και αντιπρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο, άνθρωπος με έντονη συνδικαλιστική δράση και παράλληλα ήταν πρόεδρος στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα “Μαχητής Ιωαννίνων»

Να σημειωθεί πως η ΕΠΣΗΠ αποφάσισε την αναβολή των αγώνων Ε.Α.Σ.Μαχητής Ιωαννίνων-Κληματιά και Ροδοτόπι-Θρίαμβος Σερβιανών αφότου έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό.

Ο άτυχος Σωτήρης Μανούσης

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: