ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Τον θυμάστε; Πώς είναι σήμερα και τι κάνει ο ηθοποιός Πάνος Σουπιάδης;

Ο Πάνος Σουπιάδης έπαιξε σε περισσότερες από 67 ταινίες και συνεργάστηκε με πολλούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς στις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

Είκοσι έξι χρόνια πέρασαν από την τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του Πάνου Σουπιάδη, του ψηλόλιγνου ατακαδόρου πρωταγωνιστή πολλών βιοντεοταινιών της δεκαετίας του ’80 και του ’90 και οι φήμες τον ήθελαν να έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Ο κινηματογραφικός «Λόρδαν ο βάρβαρος», ο «Τηλεκανίβαλος», «Ο Γλύκας», αλλά και «Ο εισβολέας από τα Μέγαρα» όμως τις διαψεύδει και πρώτη φορά αποκαλύπτει πως μόλις η τηλεόραση πήρε τα …πάνω της το τηλέφωνο του δεν χτύπησε ποτέ ξανά

«Ήταν η περίοδος που ο κινηματογράφος έδωσε τη σκυτάλη στη μικρή οθόνη και για τους πρωταγωνιστές του κινηματογράφου της εποχής δεν υπήρχε – δήθεν – χώρος. Τηλέφωνο δεν σήκωσα ποτέ για να ζητήσω δουλειά κι επίσης δεν συμμετείχα ποτέ στα γνωστά «παρεάκια». Αν ήμουν τηλεφωνάκιας, θα ήμουν και μεγάλος σταρ τώρα, αλλά δυστυχώς κάποιοι με ;eκριναν τότε χωρίς να με ξέρουν» λέει στην εφημερίδα Espresso και στην Δήμητρα Δάρδα ο Πάνος Σουπιάδης, ο οποίος απολαμβάνει τη ζωή του στη Λάρισα. Διανύοντας την πέμπτη δεκαετία της ζωής του, ο Πάνος Σουπιάδης συνεχίζει την καριέρα του στο θέατρο, από όπου δεν έλειψε σχεδόν ποτέ.

Πριν τέσσερα χρόνια έστησε στη θεσσαλική πόλη μια παιδική σκηνή, όπου φέτος ανέβασε την παράσταση «Οι περιπέτειες του Πινόκιο», έργο το οποίο έγραψε ο ίδιος. Μετά το διαζύγιο από τη σύζυγο του, στέγασε εκεί τα προσωπικά και τα επαγγελματικά όνειρά του και με πάνω από 300 παραστάσεις νιώθει ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Εκτός από το να ερμηνεύει ρόλους, σκηνοθετεί, φτιάχνει σκηνικά, τα στήνει και τα ζωγραφίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: