ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Βγήκε στην εθνική χωρίς το ένα ... λάστιχο (φωτό, βίντεο)

Ειλικρινά, δεν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να εξηγήσει τι συμβαίνει σε αυτό το video που τράβηξε ένας περαστικός, ονόματι Tom Tanner και το ανέβασε ο....
γιός του, Wesley, στο Facebook. Δυστυχώς πρόκειται για κάθετη λήψη.

Ο Wesley λεέι ότι ο πατέρας του ακολουθούσε το Toyota RAV4 με τη ζάντα του να ξύνει ανατριχιαστικά το δρόμο για περίπου 24 km, πριν σταματήσει. Κατά πρώτο λόγο, εξετάζοντας από την ηχητική σκοπιά το οπτικό υλικό, πρόκειται για ό,τι πιο απαίσιο άκουσμα μπορεί να έχει κάποιος, με το μέταλλο της ζάντας να… οργώνει το δρόμο με αυτό τον τρόπο. Ανατριχιάζεις μόνο και μόνο από τον ήχο του video.


Δεύτερον, τι μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του για να επιμένει να διανύει χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων έτσι; Με παρωπίδες, να τρέχεις πάνω στη δεξιά λωρίδα της εθνικής! Ωιμέ! Προφανώς, η βλαμμένη στο τιμόνι δεν αντιλαμβανόταν τι ζημιά προκαλούσε οδηγώντας χωρίς λάστιχο στο RAV της. «Το αυτοκίνητο δουλεύει, οπότε πού είναι το πρόβλημα;», φανταζόμαστε ότι θα μας απαντούσε.

Ειλικρινά, δεν έχουμε να της δώσουμε καμία συμβουλή! Απλώς να της πούμε, «Μην το κάνεις αυτό! Χαλάει το αυτοκίνητο! Ουγκ!». Εξάλλου, η φάτσα του μπάτσου τα λέει όλα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: