ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Νόμιζε ότι ο άντρας της την απaτούσε αλλά η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη

Λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο τους, η Jane Gaskin άρχισε να υποψιάζεται πως ο David Huggins, έχει ερωμένη. Όμως η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη.

Ο άντρας της είχε χάσει κάθε ερωτική επιθυμία και κοιτούσε συνέχεια το κινητό του. Εκείνη άρχισε να υποψιάζεται ότι υπάρχει άλλη γυναίκα κι έτσι αποφάσισε να ψάξει το κινητό του. Εκεί ήρθε αντιμέτωπη με έναν εφιάλτη αφού βρήκε aσεμνeς φωτογραφίες παιδιών
«Όταν έχασε ξαφνικά το ενδιαφέρον του για σ3ξ καθώς και όταν άρχισε να γίνεται μυστικοπαθής με τον κινητό του, υπέθεσα ότι είχε ερωμένη» εξομολογήθηκε στη Daily Mail η γυναίκα, και πρόσθεσε: «Έψαξα το κινητό του για αποδείξεις, αλλά αυτό που αντίκρισα ήταν πολύ, πολύ χειρότερο!».

Ένα βράδυ που ο σύζυγός της κοιμόταν και είχε αφήσει το κινητό στον κάτω όροφο, εκείνη βρήκε την ευκαιρία να το ψάξει. Εκείνο όμως που αντίκρισε, δεν μπορούσε να το φανταστεί. Στο κινητό υπήρχαν αποθηκευμένα αρχεία με φωτογραφίες, και όταν τα άνοιξε είδε σοκαρισμένη ότι αυτά περιείχαν άσeμνeς φωτογραφίες παιδιών.

«Ήταν το πιο αποκρουστικό και αηδιaστικό πράγμα που έχω δει στη ζωή μου» λέει η 48χρονη από το Λονδίνο.

Αμέσως μετά, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που μόλις είχε δει, έτρεξε στο δωμάτιο του άντρα της σε κατάσταση σοκ. Εκείνος, την παρακάλεσε να μην καλέσει την αστυνομία, ενώ της υποσχέθηκε πως θα διέγραφε μια για πάντα τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Η Jane είχε πάρει την απόφασή της: κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ομολόγησε αυτά που μόλις είχε βρει.

Η ίδια εξομολογείται στη Daily Mail, τον λόγο που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία:

«Δημοσιοποίησα το θέμα, διότι θέλω να προειδοποιήσω τις γυναίκες και να ενθαρρύνω τους ανθρώπους, να καταγγείλουν άρρωστους ανθρώπους σαν τον David» ενώ δεν κρύβει ότι η απόφαση αυτή υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολή για εκείνη: «Με διέλυσε, αλλά αυτό έπρεπε να κάνω, κάποιος πρέπει να σταματήσει άντρες σαν αυτόν»

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η 47χρονη Jane, τίποτα στην συμπεριφορά του συζύγου της κατά το παρελθόν δεν προμήνυε τον πραγματικό του πρόσωπο. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου τον Αύγουστο του 2014 και λίγο καιρό αργότερα συναντήθηκαν από κοντά, με την γυναίκα να δηλώνει εντυπωσιασμένη από τους ιπποτικούς τρόπους του David χαρακτηρίζοντας τον ως «πραγματικό gentleman».

Ο David της είχε πει ότι είναι χωρισμένος με παιδιά.

«Ένιωθα πολύ τυχερή που τον γνώρισα, πιστεύοντας πως μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα» ισχυρίζεται η γυναίκα, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ο συγκεκριμένος άντρας ήταν ο πρώτος που γνώρισε πολλά χρόνια μετά τον θάνατο του πρώτου της συζύγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι η Jane τον έδιωξε από το σπίτι 10 εβδομάδες μετά το γάμο, το ζευγάρι παραμένει νομικά παντρεμένο, καθώς η Jane δεν έχει, όπως λέει η ίδια, την οικονομική δυνατότητα να πάρει διαζύγιο, αφού ξόδεψε όλες της τις οικονομίες για το γάμο τους.

Ο άντρας της καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή 2 χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: