ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση LIDL: Τι σχεδιάζει για την Ελλάδα το 2017

Τι ανακοίνωσε η LIDL Hellas για τα πλάνα της στην Ελλάδα το 2017;
Πώς θα κινηθεί η LIDL Hellas στην Ελλάδα της κρίσης το 2017;


Αν και η κατάσταση στα σουπερμάρκετ είναι δύσκολη, η LIDL Hellas φαίνεται οτι ευνοείται από τις συνθήκες και το «κανόνι» του Μαρινόπουλου.

Επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ για το 2017 σχεδιάζει να πραγματοποιήσει η Lidl στην ελληνική αγορά – άλλα 100 εκατ. ευρώ επένδυσε το 2016.

Το 2016 η LIDL αύξησε τις πωλήσεις της πάνω από 6% στο πρώτο τετράμηνο του τρέχοντος οικονομικού της έτους, δηλαδή από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο, όπως αναφέρει μιλώντας προς το ΑΠΕ – ΜΠΕ ο επικεφαλής της Lidl Hellas κ. Ιάκωβος Ανδρεανίδη.

Ο ανταγωνισμός είναι αναπόφευκτος και ευπρόσδεκτος όταν αναπτύσσεται σε θεμιτά πλαίσια και όταν τα αποτελέσματά του επιφέρουν πλεονεκτήματα στην καθημερινότητα του καταναλωτή.

Και τονίζει ότι «ο ανταγωνισμός είναι αναπόφευκτος και ευπρόσδεκτος όταν αναπτύσσεται σε θεμιτά πλαίσια και όταν τα αποτελέσματά του επιφέρουν πλεονεκτήματα στην καθημερινότητα του καταναλωτή».

Ο κ. Ανδρεανίδης σημειώνει ακόμη πως «θέτουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην προώθηση και ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων εντός κι εκτός Ελλάδας και των Ελλήνων προμηθευτών.

Παρόλο που συνεργαζόμαστε σήμερα με έναν αξιόλογο αριθμό προμηθευτών και παρόχων υπηρεσιών στην Ελλάδα ο στόχος μας είναι να τον αυξάνουμε συνεχώς».

fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: