ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε το «Trump iPhone»: Είναι χρυσό, στολισμένο με διαμάντια και κοστίζει 140.000 ευρώ

Στο Ντουμπάι μπορεί κανείς να βρει τα πάντα. Αρκεί φυσικά να έχει χρήματα να ξοδέψει. 
Τελευταίο «κρούσμα» χλιδής είναι ένα iPhone 7 το οποίο είναι...
αφιερωμένο στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Το εν λόγω iPhone 7 που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από την εταιρεία Goldgenie, είναι χρυσό και επιστρωμένο με διαμάντια. Συγκεκριμένα έχει 450 λευκά διαμάντια που καλύπτουν το logo της Apple αλλά και το τηλέφωνο περιμετρικά.
Το αριστούργημα των 24 καρατίων δημιουργήθηκε προς τιμήν του Ντόναλντ Τραμπ, μετά τη νίκη του στις αμερικανικές εκλογές.

Η παραγγελία για το εντυπωσιακό αυτό iPhone έγινε από υποστηρικτή του Τραμπ, πελάτη καταστήματος με πολυτελή προϊόντα που βρίσκεται στο Emirates’ Mall. Το τηλέφωνο λέγεται ότι κοστίζει πάνω από 120.000 λίρες, δηλαδή περισσότερα από 140.832 ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος πελάτης, παραγγέλνει κινητό στολισμένο με διαμάντια από την εταιρεία Goldgenie. Για την ακρίβεια είναι το τρίτο κινητό που αγοράζει ο «κροίσος» υποστηρικτής του Τραμπ.

Στο iPhone που παρήγγειλε - για την κατασκευή του χρειάστηκαν 180 ώρες εργασίας- θα υπάρχει το πορτρέτο του Τραμπ, γύρω από το οποίο θα γράφει «Ντόναλντ Τραμπ, 45ος πρόεδρος».

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας δεν αποκλείουν μάλιστα το τηλέφωνο να καταλήξει στα χέρια του ίδιου του Τραμπ, ως ένα … δωράκι. Εξάλλου, θα περιλαμβάνει ειδικές ρυθμίσεις προκειμένου να είναι απολύτως ασφαλές και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και από έναν πρόεδρο των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: