ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Πελάτης επιστρέφει Πουκάμισο 17 χρόνια μετά που το Αγόρασε. Η αντίδραση του Διευθυντή όταν έμαθε ότι του έδωσαν και τα λεφτά πίσω; Επική!

Πολλοί έχουμε κάνει επιστροφές σε καταστήματα με κάποιο ρούχο που είτε δεν είναι στο μέγεθός μας είτε δε μας αρέσει, μερικές μέρες μετά την αγορά του. Όμως ένας...
αυθάδης πελάτης κατάφερε να δεχθεί επιστροφή χρημάτων σε κατάστημα της αλυσίδας GAP για ένα πουκάμισο που αγόρασε το 2000!

Όπως ήταν επόμενο, ο υπεύθυνος του καταστήματος δεν εντυπωσιάστηκε με το λάθος και κρέμασε το πουκάμισο στον τοίχο με έν σημείωμα που έγραφε: «Ποιος στο καλό δέχτηκε αυτό για επιστροφή;;; Αυτό το ρούχο είναι από την καλοκαιρινή κολεξιόν του 2000! Αυτό είναι σχεδόν πριν από 17 χρόνια! Η πολιτική επιστροφής μας είναι για 45 μέρες. Αν δεν είστε σίγουροι, ρωτήστε!»

Η φωτογραφία με το ρούχο που προκάλεσε αστείες αντιδράσεις στο Reddit, όπου έλαβε πάνω από 75.000 θετικές ψήφους.


To αντρικό πουκάμισο κόστιζε 20 λίρες Αγγλίας και προκάλεσε πολλά αστεία σχόλια στο Reddit.

Πολλοί χρήστες εξεπλάγησαν που το μηχάνημα σκάνερ του GAP επέτρεψε να γίνει μια τέτοια επιστροφή. s

«Είμαι έκπληκτος που το λογισμικό τους επέτρεψε μια τέτοια επιστροφή, χωρίς την έγκριση του υπεύθυνου.»

«Είναι επίσης εκπληκτικό που ο υπεύθυνος δεν γνώριζε ποιος αποδέχτηκε την επιστροφή, που θα ήταν σχεδόν αδύνατο σε οποιοδήποτε κατάστημα GAP, » σχολίασε ένας άλλος χρήστης.


«Αν κάποιος μπορεί να κρατήσει την αρχική απόδειξη μιας αγοράς ρούχου που έγινε πριν από 17 χρόνια και να διαβάζεται, τότε του αξίζει αυτή η επιστροφή.»

«Ήταν ένας τύπος σε κώμα, αγόρασε το πουκάμισο και δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να το δοκιμάσει, επειδή την επόμενη μέρα τον χτύπησε ένα αμάξι. Όταν τελικά συνήλθε από το κώμα 17 χρόνια και 20 μέρες αργότερα, δοκίμασε το νέο του πουκάμισο, αλλά δυστυχώς δε του άρεσε ο τρόπος που καθόταν πάνω του,» σχολίασε κάποιος άλλος χιουμοριστικά.


«Πιθανόν ο πωλητής που το διαχειρίστηκε, ίσως να μην είχε γεννηθεί ακόμα όταν πουλήθηκε το πουκάμισο,» αστειεύτηκε κάποιος άλλος χρήστης.
DailyMail

Δεν υπάρχουν σχόλια: