ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Πολλά τα κλειστά σχολεία και την Τρίτη 17/1

Ξεκίνησαν οι Δήμοι να αναρτούν ενημερώσεις για τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων αύριο Τρίτη 17/1.
 
Το xenesglosses.eu με συνεχή ενημέρωση κοινοποιεί τις ανακοινώσεις. 

ΓΡΕΒΕΝΑ
Κλειστά τα σχολεία του δήμου Γρεβενών (δείτε αναλυτικά εδώ)

Κοζάνη 
Μία διδακτική ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω των καιρικών συνθηκών , την Τρίτη 17 Ιανουαρίου . Η ώρα προσέλευσης για τα νηπιαγωγεία θα είναι 9.20-9.30. Οι αίθουσες των σχολείων θα είναι κανονικά ανοιχτές από τις 8.15 το πρωί, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Κλειστά θα παραμείνουν το Ειδικό Σχολείο Άνω Κώμης και το ΕΕΕΕΚ Κοζάνης. 
Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών και των ΚΤΕΛ Κοζάνης θα τροποποιηθούν αναλόγως. 

Κοζάνη Δήμος Βοϊου 
Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 θα ανοίξουν μία διδακτική ώρα αργότερα λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. 
Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Νέα ανακοίνωση Δήμου Βοίου Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στο Δήμο Βοΐου δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών 

Σερβίων Βελβεντού 
– Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία θα λειτουργήσουν ως εξής: Στις Δημοτικές Ενότητες Σερβίων και Βελβεντού τα μαθήματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 9:15π.μ. ενώ κανονικά την προβλεπόμενη ώρα θα ανοίξουν και θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. 
Στις Δημοτικές Ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού δεν θα λειτουργήσουν τόσο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όσο και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Επίσης δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων για τους μαθητές των συγκεκριμένων δημοτικών ενοτήτων.

Κοζάνη Δήμος Εορδαίας 
Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, κατά μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των νέων αντίξοων καιρικών φαινομένων, πλην του 8ου Νηπιαγωγείου Πτολεμαϊδας, του Ειδικού Σχολείου Πτολεμαϊδας και του ΕΕΕΕΚ Πενταβρύσου , που θα παραμείνουν κλειστά. 
Οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας, θα λειτουργήσουν κανονικά. Δ/νση Π.Ε 

Καστοριά 
Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς οι Σχολικές Μονάδες του Καλλικρατικού Δήμου Καστοριάς θα παραμείνουν κλειστές αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. 

Νεστόριο 
Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου οι σχολικές μονάδες του Καλλικρατικού Δήμου Νεστορίου, για αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Άργος Ορεστικό Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού οι σχολικές μονάδες του Καλλικρατικού 

Δήμου Άργους Ορεστικού, για αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. 

Φλώρινα 

Από τον Δήμο Φλώρινας γίνεται γνωστό ότι τη Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη ευρύτερη περιοχή του Δήμου. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 

Ανακοίνωση για την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, ημέρα εορτασμού του Νεομάρτυρος Αγίου Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις, πολιούχου της πόλης. Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, ημέρα εορτασμού του Νεομάρτυρος Αγίου Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις, πολιούχου της πόλης, κλειστά θα είναι τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Δημοτικής Ενότητας Ιωαννιτών που περιλαμβάνει: Τα σχολεία της πόλης των Ιωαννίνων, του Σταυρακίου, του Νεοχωρόπουλου, των Μαρμάρων και των Καρδαμιτσίων.

Λάρισα 
Στις 9 το πρωί θα γίνει η προσέλευση των μαθητών στα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία της Λάρισας, που θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου. Στα Γυμνάσια και στα Λύκεια η προσέλευση θα γίνει κανονικά, την ώρα έναρξης των μαθημάτων. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με τις Σχολικές μονάδες που θα παραμείνουν κλειστές, αύριο ημέρα Τρίτη, λόγω σοβαρών προβλημάτων στη λειτουργία τους. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας σας ενημερώνει για τη λειτουργική κατάσταση των σχολικών μονάδων ανά Δήμο. Δήμος Λάρισας Κλειστά θα παραμείνουν το 42ο Νηπιαγωγείο Λάρισας και 21ο Νηπιαγωγείο Λάρισας μέχρι και την Τετάρτη 18/01/2017, λόγω σοβαρών προβλημάτων. 
Επίσης, κλειστό θα είναι το 39ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας για την Τρίτη 17/01/2017, λόγω σοβαρών προβλημάτων στο σύστημα θέρμανσης. ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ. 

Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει ως τις 09.00 π.μ Δήμος Ελασσόνας ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ. Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει ως τις 09.00 π.μ Δήμος Τυρνάβου 
Κλειστά θα παραμείνουν το 1ο Νηπιαγωγείο Αμπελώνα και 4ο ΝηπιαγωγείοΑμπελώνα, λόγω σοβαρών προβλημάτων στο σύστημα θέρμανσης. 

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ. Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει ως τις 09.00 π.μ Δήμος Τεμπών Κλειστά θα παραμείνουν τα Δημοτικά Σχολεία Καλλιπεύκης και Αμπελακίων, το Νηπιαγωγείο Αμπελακίων καθώς επίσης και το Νηπιαγωγείο Μακρυχωρίου, λόγω σοβαρών προβλημάτων στο σύστημα θέρμανσης. 

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ. Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει ως τις 09.00 π.μ Δήμος Κιλελέρ Κλειστό θα παραμείνει το Δημοτικό Σχολείο Ομορφοχωρίου, λόγω σοβαρών προβλημάτων στο σύστημα θέρμανσης. 

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ. Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει ως τις 09.00 π.μ Δήμος Αγιάς Κλειστά θα παραμείνουν το Δημοτικό Σχολείο Ανάβρας και το Δημοτικό Σχολείο Δήμητρας. 

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ. Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει ως τις 09.00 π.μ Δήμος Φαρσάλων 

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ. Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει ως τις 09.00 π.μ Ελασσόνα Η απόφαση του δημάρχου Ελασσόνας που αφορά τη λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων που λειτουργούν τσα όρια του δήμου ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά. 

Στην απόφαση αναφέρονται τα εξής: Ολα τα σχολεία που λειτουργούν στο δήμο Ελασσόνας αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου θα λειτουργήσουν κανονικά. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9 π.μ. Κιλελέρ Με απόφαση του Δημάρχου Κιλελέρ κ.Αθανασίου Νασιακόπουλου τα σχολεία Α/ΘΜΙΑΣ και Β/ΘΜΙΑΣ Εκπ/σης του Δήμου Κιλελέρ θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 εκτός του Δημοτικού Σχολείου Ομορφοχωρίου. 

Τύρναβος 
Κατόπιν συνεδριάσεως του Δημάρχου του Δήμου Τυρνάβου και των δυο προέδρων των σχολικών επιτροπών, αποφασίστηκε ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων αύριο Τρίτη θα λειτουργήσουν κανονικά.ΔΕΝ θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 17/01/2017 τα 10 και 4Νηπιαγωγείο του Αμπελώνα λόγω προβλημάτων στις υποδομές των, οι οποίες δεν μπόρεσαν να αντιμετωπιστούν λόγω του παγετού.

Τεμπών 
Ο Δήμος Τεμπών ανακοινώνει ότι, με απόφαση του Δημάρχου Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτου , τη Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Τεμπών θα λειτουργήσουν κανονικά. Συνεργεία του δήμου έχουν καταγράψει τις ζημιές που προκλήθηκαν από την παρατεταμένη κακοκαιρία και εργάζονται για την αποκατάστασή τους, ώστε να είναι πλήρως λειτουργικά. Δεν θα λειτουργήσουν αύριο στο Δ.Τεμπών τα εξής σχολεία : Στην Δ.Ε. Γόννων δεν θα λειτουργήσει το δημοτικό σχολείο Καλλιπεύκης και το νηπιαγωγείο-δημοτικό σχολείο Αμπελακίων. 

Στην Δ.Ε Μακρυχωρίου δεν θα λειτουργήσει το νηπιαγωγείο Μακρυχωρίου. 

Έβρος 

Η λειτουργία των σχολείων Τρίτη 17/1/2017 αναλυτικά : – Στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Ορεστιάδας 
ΑΝΟΙΧΤΑ – Στην πόλη του Διδυμοτείχου ΑΝΟΙΧΤΑ με βάση τις συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή, για Μεταξάδες καθώς και για την πόλη του Διδυμοτείχου θα αποφασισθεί ξανά το πρωί λόγω του ευμετάβλητου των συνθηκών. 

– Στο Δήμο Σουφλίου θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ όπως και στο Τυχερό, ενώ θα αποφασισθεί το πρωί για τις περιοχές του ορεινού όγκου. 
– Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης 
ΑΝΟΙΧΤΑ – Στο Δήμο Σαμοθράκης θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ Οι αποφάσεις είναι προσωρινές και αν υπάρξει επιδείνωση του καιρού οι Δήμοι ενδέχεται να αλλάξουν την απόφασή τους. Καρδίτσα Την Τρίτη 17/1/2017 όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας στην Περιφερειακή Ενότητα (νομό) Καρδίτσας θα είναι κλειστά εκτός των ΔΣ Αργυρίου και ΔΣ Πετρωτού που θα λειτουργήσουν κανονικά. 

Δήμος Θέρμης 
Ο δήμος Θέρμης ενημερώνει ότι αύριο 17/1 θα λειτουργήσουν κανονικά όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Θέρμης. Σήμερα Δευτέρα 16/01 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και των 2 Νηπιαγωγείων αυτών της Αγίας Παρασκευής και του 2ου Νηπιαγωγείου Τριλόφου που λόγω εργασιών αποκατάστασης δε λειτούργησαν. 

Δήμος Θεσσαλονίκης 
Κανονικά θα λειτουργήσουν από αύριο, Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Παύλου Μελά Επιστροφή στην κανονικότητα για 101 σχολεία και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Παύλου Μελά, ωστόσο αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να παραμείνουν κλειστές οι παρακάτω σχολικές μονάδες Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παύλου Μελά λόγω των σοβαρών προβλημάτων που προκλήθηκαν από τον παγετό στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης των σχολικών μονάδων: 
•18ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης 
•21ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης 
•2ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης 
•6ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης ενώ για το 1ο Γ.Ε.Λ. Πολίχνης δεν υπάρχει τελική απόφαση. 

Επίσης δεν θα γίνουν μαθήματα μόνο στα τμήματα της Β΄ Δημοτικού του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης. 

Για τη λειτουργία του 5ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας και του 5ου Ειδικού Νηπιαγωγείου οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα του Tμήματος Παιδείας: 2313302831, 2313302931 την Τρίτη 17 Ιανουαρίου από τις 7:00 π.μ. 
Οι αρμόδιες υπηρεσίες και τα συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν τις εργασίες τους μέχρι αργά το βράδυ και στις υπόλοιπες μονάδες όπου βρίσκονται έως αυτή την ώρα σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης 

Κιλκίς – Παιονίας 
Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, δεν θα διεξαχθούν τα μαθήματα στις παρακάτω σχολικές μονάδες, λόγω των προβλημάτων που προκλήθηκαν στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης, από τον παγετό των προηγουμένων ημερών Δημοτικά Σχολεία Δημ. Σχολ. Γαλλικού Δημ. Σχολ. Ευκαρπίας Δημ. Σχολ. Νέου Αγιονερίου Δημ. Σχολ. Παλαιού Αγιονερίου Δημ. Σχολ. Πεδινού Δημ. Σχολ. Χωρυγίου Νηπιαγωγεία 3ο Νηπ. Κιλκίς 6ο Νηπ. Κιλκίς Νηπ. Ευκαρπίας Νηπ. Καμπάνη Νηπ. Κρηστώνης Νηπ. Αγίου Παντελεήμονα Νηπ. Σταυροχωρίου Νηπ. Χέρσου Νηπ. Χωρυγίου 

Οι Διευθυντές, οι Διευθύντριες και οι Προϊστάμενοι και οι Προϊσταμένες καθώς και οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων που δε θα λειτουργήσουν, θα βρίσκονται στις θέσεις τους για να διευκολύνουν το έργο των συνεργείων αποκατάστασης των βλαβών. 
Αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση και εάν παραστεί ανάγκη, θα ληφθεί νέα απόφαση.

xenesglosses.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: