ΣΙΝΕ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ένα τρομακτικό τροχαίο: Σφηνωμένος ανάμεσα σε νταλίκες!

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο αλλά ο άνδρας σε αυτές τις φωτογραφίες κατάφερε να βγει ζωντανός και μόνο με μερικές αμυχές από ένα πραγματικά εφιαλτικό ατύχημα!


«Ευχαριστώ το Θεό που είμαι ζωντανός. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως…», είπε ανακουφισμένος στην εφημερίδα Oregonian ο Kaleb Whitby! Το περασμένο Σάββατο, ο 27χρονος αγρότης οδηγούσε ένα Chevrolet Silverado με προορισμό το Κάουνσιλ του Άινταχο. Κινούμενος στον αυτοκινητόδρομο 84, έπεσε όπως άλλα 26 οχήματα θύμα της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε λίγο έξω από το Μπέικερ Σίτι.

Η πρώτη σύγκρουση ακινητοποίησε το όχημα του κάθετα στο δρόμο, με ένα φορτηγό να κατευθύνεται πάνω του. Παρά τη σφοδρή σύγκρουση και το γεγονός πως ο Whitby έγινε «σάντουιτς» ανάμεσα σε δύο βαρέα οχήματα, σαν από θαύμα, το σμπαραλιασμένο δικό του όχημα, ουσιαστικά τον περικύκλωσε, χωρίς όμως να του προκαλέσει σοβαρά τραύματα.

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία του οδηγού του φορτηγού που έπεσε πάνω στον τυχερό Αμερικανό. Ο Sergi Karplyuk που έβγαλε και την απίστευτη αυτή φωτογραφία, κατέβηκε από το όχημά του αναμένοντας τα… χειρότερα.

«Περίμενα να βρω ένα άψυχο, ακρωτηριασμένο κορμί αλλά ξαφνικά βλέπω το κεφάλι του και εκείνος αρχίζει να μιλάει. Μου λέει πως είναι καλά αλλά πως δεν μπορεί να βγει. Τον ρωτάω ξανά αν είναι καλά, αν τα πόδια του είναι εντάξει. Είμαι πολύ χαρούμενος που κανένας δεν έχασε τη ζωή του», είπε ο Karplyuk στην τοπική εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: